banner333

banner309

PTT AŞ 182. Yaşını Kutluyor.

Güncel 25.10.2022, 08:51
PTT AŞ 182. Yaşını Kutluyor.
banner400

Kurulduğu ilk günden itibaren Türk milletinin birçok temel ihtiyacını karşılayan PTT AŞ’nin, sunduğu hizmet ağını her geçen gün büyütmeyi hedeflediğini söyleyen Gümüşhane PTT Başmüdürü Ali İhsan AYVAZ, Türkiye’nin dört bir yanında yer alan iş yerleri ve 42 bini aşkın personeli ile müşterilerinin üst düzey memnuniyet duymasını sağladığını, günümüzde de postadan kargoya, e-ticaretten filateliye, bankacılıktan lojistiğe birçok alanda faaliyetlerini sürdürdüğünü ve PTT AŞ’nin sahip olduğu iki asra yaklaşan tecrübesi ile geleceğe emin adımlarla ilerlediğini ifade etti.

PTT AŞ’nin 182. Yılı kutlamaları kapsamında Gümüşhane PTT Merkez Müdürlüğünde işlem yaptıran 182. müşteriye Gümüşhane PTT Başmüdürlüğünce hediyeler verildi. Ayrıca Başmüdür Ali İhsan AYVAZ ve beraberindeki heyet Vali Kamuran TAŞBİLEK’i makamında ziyaret ederek günün anlam ve önemine ilişkin bilgilendirme yaptı.

Gümüşhane PTT Başmüdürü Ali İhsan AYVAZ sözlerine şöyle devam etti:

““Globalleşen dünyamızın gerekliliklerini yerinde tespit edip uygulamaya koyduğumuz çalışmalarımızda; motivasyonumuzu müşterilerimizin memnuniyetinden, gücümüzü de iki asra yaklaşan tecrübemizden alıyoruz. Şirketimizin hedeflerini her geçen gün büyütmesinde, hizmet ağını yurdun dört bir köşesine taşımasında ve faaliyetlerini sürdürdüğü sektörlerde standartların üzerinde olmasında emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyor, Şirketimizin kuruluş yıl dönümünü en kalbî duygularımla kutluyorum.” dedi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38