banner333

banner309

ŞİDEF’de, Görev Dağılımı Yapıldı

Gümüşhane Şiran Dernekler Federasyonu (ŞİDEF) Yönetim Kurulu görev dağılımı gerçekleşti.

Dernek 26.09.2021, 18:56 07.10.2021, 08:45
ŞİDEF’de, Görev Dağılımı Yapıldı
banner400

2.Olağan Genel Kurulu sonrası görev dağılımını yapmak üzere Avcılar’da bulunan Gümüşhane Şiran Seydibaba Köyü derneğinde bir araya gelen ŞİDEF Yönetimi, Serkan Kaya Genel Başkanlığında görev dağılımını yaptı.

Yeni dönemin hayırlı olmasını dileyen ŞİDEF Genel Başkanı Serkan Kaya;”Yeni dönemimiz hayırlı olsun. Son genel Kurulumuz ile federasyonumuzun isim başına Gümüşhane getirdik ve genel kurul süresini 3 seneye çıkarmıştık. Bugünde görev dağılımınız yaparak yolumuza devam ediyoruz. Görev dağılımı bir formalite ve prosedürden ibarettir. Bizler ŞİDEF’i katkı koyacak herkes ile asil, yedek demeden yöneteceğiz. İnşallah Federasyonumuzu kalıcı yer sahibi yaparız. Ana kademeden, kadın kollarına, Gençlik Kollarına bir bütün içinde herkesi kucaklayacağız. Komisyon başkanlarımız kurumsal şekilde çalışmalarını sunacak. Tüm arkadaşlarımıza güveniyorum. Tüzük gereği  son dönemimde hemşehrilerimizden alacağımız destek ile güzel hizmetler yapmayı ümit ediyoruz. Tekrardan bize güvenip destek veren tüm hemşehrilerimize, bugün bizi misafir eden Seydibaba Köyü Derneği Başkanı İrfan Yıldız nezdinde tüm yönetim kuruluna misafirperverliği için çok teşekkür ederim” dedi.

ŞİDEF Danışma Kurulu Başkanı ve Danışmanlar’da Belli Oldu

ŞİDEF kurumsal bir kimliğe bürüdürmek istediklerini söyleyen Genel Başkan Kaya;” Tüm hemşehrilerimizi kucaklama adına Danışma Kurulumuz mevcuttur. Gümüşhane, Şiran sevdalısı tecrübeleri yüksek olan Yüksel Hamzaoğlu abimiz danışma kurulu başkanımız olmuştur. Hayatın 3 önemli unsuru olan Sağlık, Eğitim, Hukuk konusunda danışmanlarımızı belirledik. Eğitim Danışmanımız Kartal ilçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Kara, Sağlık Danışmanımız Bezmi Alem Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Cemalettin Aydın, Hukuk Danışmanımız ise Avukat Tuncay Demir olmuştur. İlerleyen günlerde yeni danışmanlarımız olacaktır. Davetimizi kurmayarak görevi kabul eden Danışma Kurulu başkanımıza ve danışman hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Gümüşhane Şiran Dernekler Federasyonu (ŞİDEF) Yönetim Kurulu görev dağılımı şu şekilde oluştu;

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 16 Nisan 2024
İmsak 04:04
Güneş 05:35
Öğle 12:27
İkindi 16:10
Akşam 19:09
Yatsı 20:34