banner333

banner309

Konaklı Köyü Derneğinde görev değişimi

Konaklı Köyü Derneğinde görev değişimi yapıldı. 9. Olağan Genel Kurul Toplantısına 2 Mart 2014 Pazar günü Dernek kültür Merkezinde yapıldı.

Dernek 03.03.2014, 19:03 03.03.2014, 19:05
Konaklı Köyü Derneğinde görev değişimi
banner400
Konaklı Köyü Derneğinde görev değişimi yapıldı.

9. Olağan Genel Kurul Toplantısına 2 Mart 2014 Pazar günü Dernek kültür Merkezinde yapıldı.153 Üyeden 87 Üye katıldı.Ceyhan Yamak tarafından öğlen yemeği ikrama edildi. Beyoğlu Belediye Meclis üyeliği Sadet Partisinden 3 Sıradan aday olması münasebetiyle yemek ikram edildi.Yapılan Genel Kurul toplantısında Mustafa Doğan'in Aday olmadı. Tek liste ile Seçime. Giden Veysel Direk ve Ekibi seçilmiş oldu. Veysel Direk,Orhan Doğan,Cavit Turhan,Polat Öztürk,Cemalettin Doğan şeklinde oluştu.

Ceyhan Yamak,Yunus Doğan,Polat Öztürk Şeklinde oluşan divan Kurulu, Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile başlayan genel kurulda Mustafa Doğan konuşma yaparak."Değerli Konaklı Köylüleri 9.Olağan genel Kurul Toplantisina hepiniz hoş geldiniz. Bu güne kadar yapmış olduğumuz hizmetlerde vermiş olduğunuz maddi ve manevi desteklerinize teşekkür ederim. Ben yapılacak ve oluşacak hiçbir oluşumun içerisinde yer almayacağım. Bu vesile ile bugüne kadar yapmış olduğumuz hiçbir şeyde şahsi bir şey olmadı hep Köyümüz menfaati doğrultusunda yapılmıştır. Herkesten haklarını helal etmesini istiyorum varsa benim hakim sizlere helal olsun. Bu güne kadar çok zorluklarla karşılaştık. Yer alimin da bize destek veren tüm köylülerimize teşekkür ederim. Bu yönetim kurulu Sizlerin sayesinde KONAKLI KÖYÜ Tarihine Altın harfler yazılacak şekilde geçmişlerdir. Köyümüz adına veya Derneğimiz adına Kayıtlı Tek yer olan içerisinde bulunduğumuz mekani bizlere kazandırdıkları için. Sözlerimi hepinizi saygı ve sevgilerle selamlıyorum". Diyerek bitirdi.

Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Veysel Direk kısa bir teşekkür konuşması yaparak. "Değerli köylülerim beni bu göreve laik gördüğünüz için hepinize teşekkür ederim. Bu güne kadar yapmış oldukları hizmetlerden dolayı Arkadaşlarıma teşekkür ederim. Hepinizi saygı ve sevgilerimle selamlıyorum.'' diyerek sözlerini tamamladılar. Mustafa Doğan Sarılarak Tebrik ettiği Veysel Direk'i ve görevi kendisine devretti.




Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48