banner333

banner309

Bakan Işık, Torul, Şiran, Kelkit ve Köse'de

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Gümüşhane temaslarının ikinci gününde Torul, Şiran, Kelkit ve Köse ilçelerini ziyaret etti, açılışlar ve esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Şiran 03.03.2014, 22:53 03.03.2014, 22:56
Bakan Işık, Torul, Şiran, Kelkit ve Köse'de
banner400
Bir dizi inceleme ve ziyaret için dün Gümüşhane'ye gelen Bakan Işık, sabahın ilk saatlerinde Torul ilçesine giderek Torul İlçe Hastanesindeki hastaları ziyaret etti.

Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda, AK Parti Gümüşhane Milletvekilleri Doç.Dr. Kemalettin Aydın ve Feramuz Üstün eşliğinde hastaneyi ziyaret eden Işık, daha sonra esnaf ziyareti gerçekleştirdi ve burada Seçim Koordinasyon Merkezi açılışını gerçekleştirdi.

AK PARTİ VE MHP’LİLER BAKAN’A ÇİLHOROZ DAĞINDA KARŞILAMA YAPTI

Torul ziyaretinin ardından baba ocağı Şiran ilçesine giden Bakan Işık’ı Çilhoroz dağında AK Partili vatandaşlar tarafından karşılandı. Bir süre aracıyla yola devam eden Işık'ı, MHP Şiran Belediye Başkan adayı Ömer Yeniçeri ve beraberindeki partililer tarafından 'Sayın bakanımız baba ocağı Şiran'a hoşgeldiniz' şeklinde yazılı pankartla karşıladı.

Bakan Işık, yaklaşık 6 milyon liraya mal olan Şiran Devlet Hastanesi açılışı için alana girdiğinde ise Şiran Gençlik Kolları üyeleri tarafından adının baş harflerinin yer aldığı tişörtü giyen gençler tarafından karşılandı.

Törende yaptığı konuşmada 17 Aralık'tan sonra yaşananlardan bahseden Bakan Işık, “Sütü bozuk her dönemde çıkabilir. Ama kimin sütü bozuk olduğu, kimin helal süt emdiğine kim karar verecek, Kemal Kılıçdaroğlu mu karar verecek? Hayır. Önce yargı karar verecek. Yargı kimin haklı, kimin haksız, kimin suçlu, kimin suçsuz olduğuna karar verir. Yargı'nın da kimin haklı, kimin haksız olduğuna karar verecek diye yargının içine sızıp hükümete operasyon yapma yetkisini de kimse Kusura bakmasın, bu millet kimseye vermez. İkinci olarak buna millet karar verir. Bu millet sütü bozuğa oy vermez. Bu millet sütü bozuğu iktidar yapmaz. Yapar mı, soruyorum size yapar mı? Yapmaz.” dedi.

Kimsenin kumpaslarla iktidarı değiştirmeye çalışmaması gerektiğinin altını çizen Bakan Işık, sözlerini şöyle tamamladı: “Bu ülke artık faizcilerin ülkesi değil. Artık herkes şunu bilsin ki milletten toplanan vergileri faiz olarak rant olarak birilerinin cebine aktarmıyoruz. Bundan sonra da aktarmayacağız. Herkes bunu bilmeli. Bir şey daha bu millet bilsin. Özellikle Kemal Kılıçdaroğlu da Devlet Bahçeli de milletin yetkisini ancak millet alır. İktidara getiren de millettir, iktidardan götürecek olan da millettir. Kimse kumpasla iktidar değiştirmeye çalışmasın.”

Şiran ilçesindeki temaslarının ardından Kelkit'e geçerek belediye hizmet binası ve AK Parti seçim koordinasyon merkezinin açılışına katılan Bakan Işık, daha sonra Köse ilçesinde partisinin seçim irtibat bürosuna ziyarette bulundu ve vatandaşlara seslendi.

Resimler için : http://www.gumushane.gen.tr/v2/bakan-isik-torul-siran-kelkit-ve-kosede-resimleri,2529.html#axzz2uw3K8EeA tıklayınız.

Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11