banner333

banner309

Yöresel Renkler'de Gümüşhaneliler ve Bayburtlular Birlikte

İstanbul'da Kâğıthane belediyesinin desteklediği Yöresel Renkler festivali kapsamında İstanbul Gümüşhaneliler Derneğiyle ve Bayburt Şair Zihni Derneği ortak bir gece düzenledi.

Dernek 01.10.2011, 18:21
Yöresel Renkler'de Gümüşhaneliler ve Bayburtlular Birlikte
banner400
Gümüşhaneli ve Bayburtlu hemşehrilerimiz yoğun ilgi gösterdiği gecede ilk olarak Gümüşhaneli Sanatçı Zafer Güloğlu sahne aldı. Sanatçı Selahattin Tanış'ın programı ile devam eden gecede Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç yaptığı konuşmasında: Kağıthane ilçemizde  İstanbul Gümüşhaneliler Derneğiyle ve Bayburt Şair Zihni Derneği 7 yıldan beri yaptığımız organizasyonlarda stand açıyor, programlar düzenliyor. Bayburt'un Ketesi ve Gümüşhane'nin Pestilinin tadına doyamıyoruz. Geceyi düzenleyen dernek başkan ve yöneticileri başta olmak üzere tüm Gümüşhaneli ve Bayburtlu hemşerilerime teşekkür ediyorum" dedi.

İSGÜYAD Başkanı Habib Arslan yaptığı konuşmasında; "Kağıthane Belediye Başkanımız Fazlı Kılıç'a bizlere bu imkanı verdikleri için teşekkürlerimi sunuyorum. Aramızda çok değerli konuklarımız var. Bizleri yalnız bırakmadıkları için hepsine teşekkür ediyorum. Gümüşhane ve Bayburtlular olarak aynı yerin insanlarıyız.  Birlikteliğimiz bundan sonra da devam edecektir" dedi.


Şairzihni Dernek Başkanı Osman Öztürk yaptığı konuşmasında; "Burası Hasbahçe, tarihin yaşandığı yer, burası laleler bahçesi. Bizlerde Bayburtlu ve Gümüşhaneliler olarak buranın bir parçasıyız. Buradaki birliği ülkemizin heryerinde görmek isteriz. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim" dedi.

Programa Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Kağıthane belediye başkan yardımcısı Hasan Çakır, Beykoz Belediye başkan yardımcısı Metin Tosun, Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Genel Başkanı Abdurrahman Polattimur, Gümüşhanespor Başkanı Kurban Karagöz, İstanbul Güdef Başkanı Vahit Olgun, Ankara Güdef Başkan Yardımcısı Köksal Gül, Özkürtün Çevre Köyleri Dayanışma ve Çevre Koruma Derneği (GÖK-DER) Başkanı Aynur Zorlukaya, Doğankavak köyü başkanı Murat Yılmaz, Gökdere ve Çevre Köyleri Dernek Başkanı Eyüphan Aydın, Geçit Köyü Dernek Başkanı İdris Soylu, Babakonağı Köyü Dernek Başkanı Sabri Kayaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Adem Bilici, Murat Keleş, köy dernek başkanları, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları başkanları, Gümüşhaneli ve Bayburtlu hemşehrilerimizin katıldı.

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 03:44
Güneş 05:19
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:20
Yatsı 20:49