banner333

banner309

Sultan Pestil'den Bir Yenilik Daha

2007 yılı Mart ayında kurulan ve 2010 yılında yeni modern fabrikasını hizmete açan Sultan Pestil Köme kurulduğu günden bu yana Pestil sektörüne yenilikler katmaya devam ediyor.

İş Dünyası 01.10.2011, 19:57
Sultan Pestil'den Bir Yenilik Daha
banner400
 Konu ile ilgili Haber29 Gazetesine açıklama yapan Sultan Pestil Köme Genel Müdürü Abdulbaki Kara açıklamasında;

“ Firmamız Bünyesinde Aralık 2010 da hizmete açtığımız Müşteri hizmetleri Birimimizin 8 aylık çalışma raporlarını inceledik. Müşterilerimizin birçoğu otobüsle ürün gönderilmesinden ya da kargo ile ürün gönderilip ücretini postanelerde, bankalarda kuyrukta bekleyerek yatırmaktan sıkıldıklarını ve bu sistemin az da olsa parasal bir maliyeti olduğu yönündeki şikâyetleri aldık. Bu raporlar doğrultusunda müşterilerimizden gelen talepleri değerlendirdik. Müşteri hizmetleri bölümümüzden en çok talep edilen kapıda nakit ya da kredi kartı ile ödeme kolaylığı konusu idi. Bizde Konu ile ilgili yetkili arkadaşlarımız ve Yönetim kurulu ile toplantı yaparak müşterilerimizin bu talebine olumlu yanıt verdik. Toplantı neticesinde anlaşmalı kargo firmamızla görüşmelerimizi yaparak firmamızda “ tahsilâtlı kargo” dönemini başlattık. Artık Türkiye’nin 81 ili ve bütün ilçelerine bir telefonla kapıda nakit ya da kredi kartı ile ödeme kolaylığı ile Pestil ve Köme gönderiyoruz. Biz Sultan Pestil Köme olarak bütün bu olumsuzlukları kaldırdık. Müşteri memnuniyeti merkezli çalışan bir firma olarak müşterilerimizin beklentilerine değer veriyor ve onları dikkatle inceliyoruz. Bu nedenle müşteri veli nimetimizdir anlayışından hareketle çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Bu hizmetimizden yararlanmak isteyen her müşterimizin yapacağı tek şey bizleri sipariş telefonlarımızdan aramak olacaktır.

Firmamızı gün içerisinde 08.00 ile 18.00 saatleri arasında 0 456 511 77 08 nolu telefondan ve 24 saat ulaşabileceğiniz 0 530 973 29 09 nolu GSM numarasından arayarak siparişlerinizi verebilirsiniz.Bir başka sipariş yolu ise www.fatihsultanpestil.com.tr internet sitemizden veya [email protected] mail yolu ile de bizlere ulaşabilirsiniz.Bu hizmetten ücretsiz olarak yararlanabilmek için 8 kğ ve üzerinde Pestil Köme çeşitlerinden alışveriş yapmanız gerekiyor.Kargo ücreti ve tahsilât ücreti firmamıza ait olacak şekilde ürününüzü Türkiye’nin en uzak yerine 2 günde teslim ediyoruz.Ankara ve doğusu için teslimat süremiz 1 gün, İstanbul ve batısı için teslimat süremiz 2 gündür. Bahsettiğimiz şekilde bizleri arayan her müşterimiz kapıda nakit ya da kredi kartı ile ödeme kolaylığında ücretsiz olarak faydalanma hakkına sahip olacaktır.” Dedi.

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48