banner333

banner309

Gümüşhane Vizyon Dergisi 2 Yaşında

Gümüşhane Vizyon Dergisi 2 yaşında

Kültür Sanat 02.11.2017, 08:52 02.11.2017, 11:54
Gümüşhane Vizyon Dergisi 2 Yaşında
banner400

Gümüşhane Vizyon Dergisi İmtiyaz Sahibi İşadamı-Siyaset Bilimci Alper TUNA dan basın açıklaması;

Değerli Gümüşhane Vizyon okurları; 

Yayın hayatına ilk başladığımız zaman, “neyi temsil edeceğiz, nasıl temsil edeceğiz; misyon olarak neyi amaçlıyoruz,vizyon olarak, neyi başarmak ve gelecek günlere, yıllara ‘yayın yoluyla’ ne tür bir kültür mirası bırakmak istiyoruz?” gibi sorumluluğu ağır soruları masaya koymuştuk. 

Ziyaretlerimizin, hasbıhallerimizin, sohbetlerimizin, tartışmalarımızın sonunda bize liderlik edecek büyülü kelimeyi bulmuştuk: Gümüşhane!.. Evet, yayın hayatımızda Gümüşhane için görev alacaktık ve her şeyi Gümüşhane için yapacaktık. Üzerimize düşen görevi çok çalışarak, çok araştırarak, asla usanmadan, yılmadan yapacaktık. 

Her biri bir kıymet timsali insanlarımıza ulaşacak, onları “ulaşmak istedikleri” diğer hemşerilerine ulaştıracak, onların muhabbetlerine vesile olacak, birbirleri için dua etmelerini isteyecektik. Bütün hemşerilerimizin hayalleri, özlemleri neyi ifade ediyorsa, onların bu duygu ve düşüncelerini diğer kardeşlerine iletmeye çalışacaktık. 

Bu sorumluluğu sahiplenen, her biri işinin erbabı, yetenekli, iş disiplini olan, birikimli ve temiz kalpli arkadaşlarımızdan oluşan bir kadroyla, bu sorumlulukla ve bu enerjiyle çalıştık.  

Netice itibarıyla,  bıkmadan, usanmadan bu görevimizi yerine getirmeye çalıştık. Bu “insan envanterinin” oluşturulması bile dergimizin bir “kültür varlığı” olmasının başlı başına gerekçesi sayılabilir. 

Değerli hemşerilerim;  

Dergimiz Gümüşhane Vizyon olarak, bütün bu zorlu ama, başarılarla dolu sürecin sonunda,2. Yılını geride bıraktı.2 Yıl boyunca desteklerini esirgemeyen tüm Gümüşhaneli hemşehrilerimize teşekkür ediyor selam ve sevgilerimi iletiyorum, dedi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 03:44
Güneş 05:19
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:20
Yatsı 20:49