banner333

banner309

Uzun Elbiseler Tam Bana Göre Diyorsanız, Doğru Adrestesiniz

Uzun Elbiseler Tam Bana Göre Diyorsanız, Doğru Adrestesiniz

Güncel 27.03.2016, 17:59 18.04.2016, 15:11
Uzun Elbiseler Tam Bana Göre Diyorsanız, Doğru Adrestesiniz
banner400

Elbiseler kadınların giymekten keyif aldığı ve asla bıkmadığı parçalardan biridir. Özellikle de söz konusu olan uzun elbise ise kadınlar için durum daha da hassaslaşır. Çünkü uzun elbiseler kumaşlarına, renklerine ve üzerindeki detaylara bağlı olarak abiye haline bürünebileceği gibi günlük kullanım için de uygun olabilir. Yani bu nasıl bir elbise tercih ettiğinizle ve onu nasıl kombinlediğinizle alakalıdır.

Uzun Elbiseler Nasıl Kombinlenir?

Bazı kadınlar tarzını salaş ya da rahat olarak tanımlar. Yani onların önceliği şık olmaktan çok konforlu parçaları giymektir. Şıklık ise kendilerini rahat hissetmeleri ile mümkün olabilir. Hal böyleyken de elbiseler akla gelen ilk seçenektir. Hatta bol ve uzun elbise sadelikten hoşlanan ve rahatına düşkün hanımlar için biçilmiş kaftandır. Hangi ortamda ve hangi mevsimde giyeceğine bağlı olarak uzun elbiseleri bazen dolgu topuklarla bazen asker botları ya da çizmelerle de kombin edebilirsiniz. Belki serin bir yaz akşamında üzerinize kısa bir jean ceket alarak elbisenizi gündüzden geceye taşıyabilirsiniz.

Uzun elbiseleri sadece günlük bir tercih olarak düşünmemek gerekir. Abiye seçimler için de ayak bileklerinize kadar uzanan elbiseleri tercih edebilir ya da bir plaj elbisesini aynı şekilde uzun modeller arasından seçebilirsiniz. Aslında http://www.zemingiyim.com/kadin-elbise-modelleri adresine tıkladığınızda yüzlerce seçeneğiniz olduğunu görecek ve hangisini tercih edeceğiniz konusunda kararsızlık yaşayacaksınız. Bu da iddianızı ortaya koymak için iyi bir alternatif olabilir.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48