Gratis broşürü ile Gratis kataloğunu gördünüz mü?

Gratis broşürü ile Gratis kataloğunu gördünüz mü?

Güncel 10.01.2017, 08:37 10.01.2017, 08:41
Gratis broşürü ile Gratis kataloğunu gördünüz mü?

Kozmetik sektöründe Türkiye’de 1 numara olan Gratis hakkında çok önemli bilgiler vereceğiz bugün sizlere. ile Gratis katalog fırsatları ile ilgili de takip etmeniz gereken siteyi söyleyeceğiz. Gratis indirim dönemleri ve Gratis kampanya fırsatları da yazımızda olacak.

Türkiye’de kozmetik sektörü her geçen gün kendisini geliştiriyor ve değiştiriyor. Durum böyle olunca kozmetik sektöründeki rekabet de gittikçe artıyor. Bu açıdan bakıldığında, bu zor şartlar altında Gratis sektöründe bir numara olmaya devam etmesi gerçekten takdire şayan. Her hafta yeni bir indirim dönemi ile müşterilerinin karşısına çıkan Gratis, indirim dönemlerinde binlerce kişinin akınıa uğruyor. Türkiye’de kadınların en çok ziyaret ettiği kozmetik mağaza olan Gratis, kataloğu yayınlandıktan sona büyük bir dikkat ile takip ediliyor.

Kişisel bakım, erkek bakımı, kadın bakım, çocuk ve anne bakım gibi kategorilerde binlerce kişinin tercihi olan Gratis, ‘Ayın ürünleri’ ve ‘Sadece Gratis’te’ kategorileri ile de müşterilerinin beğenisini kazanıyor. Yurtdışında satılan çok sayıda ürünü ‘sadece Gratis’te’ ismi altında sunan kozmetik devi, bu açıdan bakıldığında da rakiplerinin önünde yer alıyor. Gosh, Benri, The balm, Bee beauty, bond gibi ürünlerin sadece Gratis’te yer aldığını hatırlatalım.

Gratis, her hafta yaptığı indirimlerin yanında Gratis kart ile de müşterilerine özel kampanyalar sunuyor. Gratis kart kullanan müşteriler, 25 TL’lik alışveriş yapmaları durumunda ciddi bir indirim fırsatını da aralamış oluyor. Gratis broşüründe de her hafta Gratis kart indirimleri hakkında detaylı olarak bilgi veriliyor ve böylece müşterilerin çok daha ucuz ve uygun fiyatta alışveriş yapmaları sağlanıyor. Rakiplerine oranla çok daha uygun fiyatlarda ürünler satan Gratis, kataloğunda ayrıntılarıyla aktüel ürünlerini duyuruyor.

Demir Sabancı’nın bünyesinde hayatına devam eden Gratis, arkasına aldığı Sabancı Holding desteği ve güvencesiyle ilerleyen dönemlerde de devam ettireceğe benziyor. Günlük 15 binden fazla kişinin ziyaret ettiği Gratis’te 5 binden fazla kişi de alışveriş yapıyor. Gratis online sitesinde de günlük yüz binlerce kişi Gratis aktüel ürünlerini kontrol ediyor. Gratis fırsat ürünleri her hafta yenileniyor ve bu açıdan Gratis web sitesi de buna bağlı olarak trafiğini arttırıyor.

Yabancı kozmetik firmalarının desteği olmadan ayakta duran Gratis, ‘Şımart kendini’ sloganıyla da kadınları hedef kitle olarak seçtiğini söyleyebiliriz. 5 yılda 500 mağaza hedefi bulunan Gratis, ABD, Almanya ve Japonya gibi ülkelerde de alıveriş mağazalarını açma yolunda ilerlediğini duyurdu.

Gratis broşürü ve Gratis kataloğu hakkında detaylı bilgi verdikten sonra şimdi de Gratis aktüel ürünlerini takip etmeniz gereken siteyi sizlere sunacağız. Gratis indirim fırsatlarını ve diğer marketlerin kampanyalı ürünlerini en önce öğrenmek için site söyleyeceğimiz siteye dikkat etmenizi rica ediyoruz. Gratis broşürü ve Gratis kataloğunu isimli websitesinden takip edebilirsiniz. Gratis indirim fırsatlarını ve Gratis aktüel ürünlerini bu adresten ilk olarak takip edebilir ve çok daha uygun fiyata alışveriş yapabilirsiniz.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48