banner333

banner309

Haydi Gadalar, Demli bir çay koyup herşeye yeniden başlıyoruz

Gadalar Taraftar Grubu Onursal Başkanı Ahmet Kaya yine finalde kaçan şampiyonluğu ve sezonu değerlendirdi.

Gümüşhanespor 01.06.2017, 18:26 02.06.2017, 10:15
Haydi Gadalar, Demli bir çay koyup herşeye yeniden başlıyoruz
banner400

     İyisiyle kötüsüyle koskoca bir sezonu daha geride bıraktık.Geçen sezonu final kapısından dönerek tamamlayan takımımız bu sezon da maalesef  aynı senaryoyu yaşadı. Bir kez daha 1.lig kapısından dönmüş olduk.

     Sezona yönetimimizin uzun gayretleri sonucu geçen sene final oynayan kadromuzun iskeleti korunarak, sağlam ve çok iddialı bir oyuncu topluluğu ile başladık. İlk iki haftayı beraberliklerle geçirmiş olsak da daha sonra dokuz maç üst üste kazanarak ligin zirvesine oturduk ve ligin son haftalarına kadar hiç kalkmadık oradan. Kupa da ise gruplara kalmayı başaran takımımız Trabzonspor ve Konyaspor gibi süper lig takımlarının yer aldığı grup aşamasında müthiş oyun ve skorlarla gruptan çıkmayı başardı. Hem kupada hem ligdeki üstün başarısıyla Gümüşhanesporumuz Türkiye spor gündemini bir hayli meşgul etti.

     Fakat bu süreçten sonra işler sarpa sardı. Kupada son 16 turunda Akhisar Belediyespor'a elenen takımımız kendisi için asıl önem arz eden ligde ise son haftalarda liderlik bayrağını kaptırdı ve lig sonunda bütün umudunu play of maçlarına bağlamış oldu. Play of maçlarına yeni hocasıyla ve yeniden inanan takımıyla giren Gümüşhanemiz çeyrek finalde ligde iki maçta da diş geçiremediği Menemen Belediyespor'u, yarı finalde ise 23 maçtır kaybetmeyen, herkesin favori gözüyle baktığı Kastamonu 1966 takımını yenerek eledi ve final oynamaya hak kazandı. Finalde ise 14bin Gümüşhanelinin desteğiyle maça çok iyi başlayan takımımız maalesef maçın sonunu iyi getiremedi ve şampiyonluğu kaybederek sezonu da tamamlamış oldu.

    Öncelikle bu başarıda büyük emeği olan, 32 hafta bu takıma büyük hizmetler veren ve sonrasında istifasıyla yine güzel bir hizmetle takımdaki kariyerini sonlandıran eski hocamız Tarık Daşgün ve ekibine, sonradan takımın başına geçip takımın yeniden inanmasını sağlayan, Gümüşhanesporun büyüklüğünü oyunculara aşılayan hocamız Mehmet Altıparmak ve ekibine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz..

    En çok tebriği hakedenler,işin mutfak kısmında olan; tabiki de futbolcular... Biz dışardan ne yaparsak yapalım eğer onlar sahada işlerini iyi yapmasalardı bugün taraflı tarafsız herkesin beğendiği, şampiyonluğun kapısından dönmüş bir takım olmazdık. Sahaya her zaman yüreklerini koydular... Ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştılar... Ve çoğu zaman Gümüşhane armasını ve formasını en üst basamakta dalgalandırdılar... Biz zaten şampiyonluklara aşık değiliz. Davamız, sevdamız olan Gümüşhanespor armasının en üstte boy gösterip bizi gururlandırması bize yeter de artar bile. Futbolcu kardeşlerimiz de bunu en iyi şekilde yaptılar. Onlara minnettarız. Hakkımız ananızın ak sütü gibi helal olsun...

    Futbolcularımız sahada bu savaşı verirken onları hiç yalnız bırakmayan, aynı savaşı tribünde veren ve takımımızın hem iç sahada hem deplasmanda itici gücü olan büyük Gümüşhanespor taraftarı bu takımın sezon boyunca olmazsa olmazıydı.Alkışın büyüğü onlara... Diğer yandan başta can ciğer Bayburtumuz olmak üzere Gümüşhanemize destek veren taraftar gruplarına minnet duygularıyla doluyuz.Sezon değerlendirmesi yapıp da Fazıl Ceylan gerçeğini es geçmek olmaz. Her gidilen deplasmanda taraftarlara özel ilgi gösteren, ihtiyaçlarını karşılayan, taraftarı başının üstüne tac yapan Fazıl Ceylan abimize tüm sezon için , her maç için çok teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun diyoruz...
   
      İsim sırası yapsa idik en üstlere koymamız gereken, maddi manevi destekleri ve değerli fikirleri ile bu takımın mihenk taşı Gümüşhane sevdalısı
Hacı Osman Akgül,
Ercan Çimen ve okay memiş...

Bir an sendeleyip geriye bakıldığında bugüne kadar hep orada, ayakları doğrultup sağlam zemine bastıran ve yola daha güçlü devam edilmesini sağlayan büyük insana ne kadar teşekkür etsek az.Diğer yandan  bu takım için emek veren ismini sayamadığımız kimler varsa onları isimsiz kahramanlar sayıp onlardan özür diliyoruz..

       Assolist en son sahne alır... Kaya Büyükbayraktar...Kulübün başına geçer geçmez takıma adeta müthiş bir ivme kazandırdı. Daha ilk senesinde ekibiyle birlikte kurduğu takımla play of maçları oynamaya hak kazanıp final maçına kadar ilerledi. İkinci senesinde ise bir adım daha ilerleyerek şampiyonluk yarışı verdi.. Özellikle ikinci senesinde uğraştığı birçok sıkıntıyı paratoner gibi takıma yansıtmayıp takımının her daim yanında ve arkasında olmayı bildi. Taraflı tarafsız bütün Gümüşhane halkının gönlüne taht kurdu. Allah'ın hakkı üçtür Başkanım... Yılmak yok, aynı ciddiyetle devam ... Bütün Gümüşhane arkanda ... Bu kulübü sen buralara getirdin , şampiyonluk sevinci de en çok senin hakkındır.

GÜMÜŞHANE TARAFTARLARINDAN MESAJ ;

      Biz bu sene kaybetmedik... Biz bu sene kazandık. Öncelikle sevdamızı büyüttük, tribünlerimizi doldurduk. Sonra Gümüşhanespor ismini bütün Türkiye'ye duyurduk.

     Bazen sevindik bazen üzüldük ama biz bu sevdadan hiç vazgeçmedik. Bazen hayallerimiz yıkıldı. Ama yıkılan hayallerimiz yerine daha büyük hayaller kurduk.Yenilgi yenilgi büyüyen bir zafer vardı, unutmadık..   Daha çok kenetlendik , büyüdük ve kocaman bir şehir olduk. Şimdi binler bu zaferin peşinde bir emir eri edasıyla elinden gelen herşeyi yapmaya hazır ...

     Biz şampiyonluklara değil Gümüşhanesporumuzun armasına sevdalıyız. Yariyle buluşmak için Pazar'ı bekleyen yarenleriz. Varsın şampiyonluk gelmesin ne olur. Bize senin adın yeter.

       Yeni sezon yeni umutlar yeni transferler...İnanıyoruz, vazgeçmiyoruz...Hayallerimizi daha yükseğe inşa ediyoruz ve başta Kaya Başkan olmak üzere Gümüşhane'nin büyüklerinin arkasında daha büyük bir kitleyle duruyoruz. Söz verin bize;

Bu sefer gemileri değil limanı yakıyoruz.
Demli bir çay koyup herşeye yeniden başlıyoruz....

Yorumlar (15)
Abdulhamit akhan 7 yıl önce
Ahmet kaya sen bizim gururmuzsun..!
Oğuzhan Yücer 7 yıl önce
Bu takımın ve bu camianın bir sevdalısı olduğum için gurur duyuyorum
Yaşasın GÜMÜŞHANESPOR
Onur Enes Akhan 7 yıl önce
Holiganlarla taraftarlığı ayıran ve memlekete Gadalığı getiren taraftar grubu. Ağzına yüreğine sağlık Ahmet Başkan.
Bekir Şişman 7 yıl önce
GÜMÜŞHANESPORUMUZUN Başarısında Büyük Katkısı Olan GADALAR Taraftar grubu Onursal Başkanı Sayın Ahmet Kaya beyefendiye maddi ve manevi desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. İnşâAllah bu sene daha güçlü bir şekilde hazırlanıp haketığimiz 1.lige çıkacağız GADALAR taraftar grubuna selam olsun
sefa tuzer 7 yıl önce
Olmadı olmadı
Artık olma zamani
Gümüşhaneli gadalar 7 yıl önce
Ahmet başkan LA bir sezon dolu dolu geçti maddi manevi vermiş olduğu herşey için teşekkür ederiz
Recep KARAKOÇ 7 yıl önce
başkanım mustafa başkan 750 öğrenciye bisiklet dağıtmış onun yerine top dağıtın çocukların yeteneği ortaya çıksın.takımın geleceği şekillensin.
Kuşçu 7 yıl önce
Seninle her yola her daim varız BAŞKAN
GADALARIN her daim yanında
Bütün Yorumları Görmek İçin Tıklayın
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48