banner333

banner309

Gümüş, Karagümrük’ü Bekliyor

TFF 2.lig, Beyaz grubun lideri temsilcimiz Gümüşhanespor, ligin ikinci yarısına 21 Ocak Pazar 13.00 da oynayacağı Fatih Karagümrük müsabakası ile başlıyor. Maç Çay Tv’den canlı yayınlanacak.

Gümüşhanespor 20.01.2018, 22:21
Gümüş, Karagümrük’ü Bekliyor
banner400

Sezon arasına verilen arada 17 günlük Antalya kampının ardından çalışmalarını Gümüşhane’de sürdüren temsilcimiz, devre arası transfer döneminde Manisaspor’dan Zahit Fındık’ı, Elazığspor’dan Murat Kayalı’yı, Karşıyaka’dan Can Erdem’i ve Göztepe’den Benjamin Fuchs’u kadrosuna kattı, sezon başında Erzurumspor’dan transfer edilen Ersel Aslıyüksek ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı.

Yeni transferlerden forvet oyuncusu Can Erdem’in antrenmanda sakatlandığı ve tedavisinin İstanbul’da sürdüğü öğrenildi.

Kırmızı-Beyazlı ekibimiz ikinci devrenin ilk müsabakası olan Fatih Karagümrük maçının hazırlıklarını bugün gerçekleştirdiği antrenmanla tamamladı ve Tekke köyünde bulunan tesislerde kampa girdi.

Sezona verilen arayı çok iyi değerlendiklerini belirten teknik direktör Ahmet Yıldırım, “Son çalışmalarımızı tamamladık ve artık maç saatini bekleyeme başladık. Güçlü ve kaliteli bir kadromuz var. Bu kadromuza 4 oyuncu daha ekleyerek gücümüze güç kattık. Son iki gün önce Benjamin Fuchs'de geldi. Çok deneyimli, şampiyonluk yaşamış iyi bir oyuncu. Şampiyonluk deneyi yaşamış birçok oyuncumuz var. Tecrübeli oyuncuya sahip olmak, bizlere hedeflerimize ulaşmakta daha yardımcı olacaktır” diye konuştu. 

 Yıldırım, “Çok çalıştık, çok hazırlandıktan. İkinci yarı lig maçı her zaman zor geçer. Her maçta istediğimiz, taraftarımızın bizi desteklemesidir. Maçta hakem düdüğü çaldığından bitiş düdüğüne kadar desteklemeleridir. İnşallah bizde bu taraftara hakkettiği hem başarıyı hem şampiyonluğu getireceğiz. Onun için çalışıyoruz onun için mücadele ediyoruz. Bizim işimiz biraz zor. Çünkü kadromuz 30 kişi buradan en formda oyuncuları seçip inşallah istediğimiz hedefe ulaşacağız” dedi.

Gümüşhaneliyim diyen ve Gümüşhaneli olan herkesi stadyuma beklediğinin altını çizen Yıldırım, hedeflerine ulaşmakta taraftarlara çok iş düştüğünü de sözlerine ekledi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 03:44
Güneş 05:19
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:20
Yatsı 20:49