banner333

banner309

Genç Gümüşhaneliler'den, GİYAD'a Ziyaret

Genç Gümüşhaneliler Grubu,Gümüşhanespor-Karşıyaka maçını GİYAD’da izledi.

Gümüşhanespor 15.10.2017, 01:00
Genç Gümüşhaneliler'den, GİYAD'a Ziyaret
banner400

Gümüşhanespor’un en güçlü 12.adamlarından Genç Gümüşhaneliler Grubu, Küçükçekmece’de bulunan Gümüşhane İktisadi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği(GİYAD)’ı ziyaret ederek Gümüşhanespor-Karşıyaka maçını izlediler.

5-0 kazanılan maçın ardından GİYAD Başkanı Serkan Kaya ve yönetim kurulu üyeleri ile sohbet eden Genç Gümüşhaneliler  grubu üyeleri, kendilerine sürekli verdikleri destekler için GİYAD Başkanı Serkan Kaya’ya bir plaket ve adının yazılı olduğu Genç Gümüşhaneliler fincan bardağı hediye etti.

Ziyaret ve hediyeler için teşekkür eden GİYAD Başkanı Serkan Kaya;”Genç Gümüşhaneliler Grubu’nun Gümüşhanesporumuza verdiği destek takdire şayandır. Bende Gümüşhanespor tribünlerinde geçmişde çok bulunmuş birisi olarak onların yaptığı işin meşakkat ve güzelliğini çok iyi biliyorum. Bizde elimizden geldiğince destek veriyoruz ve vermeye devam devam edeceğiz. Bugün Karşıyaka maçını derneğimizde izledik güzel oldu galip geldik inşallah beraber şampiyonluk maçınıda izleriz. Bugünkü nazik ziyaretleri ve plaket için Genç Gümüşhaneliler Grubu Başkanı İbrahim Aydın ve arkadaşlarına çok teşekkür ediyorum” dedi.

GİYAD Başkanı Serkan Kaya’ya teşekkür eden Genç Gümüşhaneliler Grubu Başkanı İbrahim Aydın;” Bugün GİYAD’da güzel bir gün yaşadık. Hem Karşıyaka maçını izledik 5-0 galip geldik, hemde bizlere her daim destek veren GİYAD başkanı Serkan Kaya’ya teşekkür ettik. Gümüşhanesporumuzu gerek iç sahadaki gerek deplasmandaki maçlara gidişimizde bize büyük destek veren Serkan Kaya başkanımıza ve bizi bugün ağırlayan GİYAD yönetimine Çok teşekkür ediyoruz. Bugünün ve verdiği desteklerin hatırasına Genç Gümüşhaneliler adına  plaket takdim ettik. Tekrardan  Serkan Başkan’a teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz” dedi.

Genç Gümüşhaneliler Grubu maç ardından GİYAD üyelerine baklava ikram etti.

Yorumlar (1)
Erol 6 yıl önce
Gümüşhanespor böyle giderse kesinlikle ve kesinlikle şampiyon olur
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 04:56
Güneş 06:20
Öğle 12:35
İkindi 15:58
Akşam 18:40
Yatsı 19:59