banner333

banner309

Gümüşhane Gazeteciler Cemiyetinden Rektör Zeybek’e "Hayırlı olsun" ziyareti

Gümüşhane Gazeteciler Cemiyeti ve gazete çalışanları Gümüşhane Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek’e “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

Gümüşhane Üniversitesi 14.02.2017, 21:44 15.02.2017, 08:32
Gümüşhane Gazeteciler Cemiyetinden Rektör Zeybek’e "Hayırlı olsun" ziyareti
banner400

Gümüşhane Gazeteciler Cemiyetinden Rektör Zeybek’e ziyaret

Gümüşhane Gazeteciler Cemiyeti ve gazete çalışanları Gümüşhane Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek’e “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

Ziyarete Gümüşhane Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Kuşakkaya Gazetesi İmtiyaz Sahibi Sezai Köprülü, Gümüşkoza Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hüseyin Çelik, Gümüşkent Gazetesi İmtiyaz Sahibi Temel Tunç, Olay Gazetesi İmtiyaz Sahibi Bekir Bulut, Gümüşhane İHA Muhabiri ve www.gumushane.gen.tr İmtiyaz Sahibi Recep Ergin, Kuşakkaya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Turan Tuğlu, Haber 29 Gazetesi Haber Editörü Zeynel Gündüz ve gazete çalışanları katıldı.

Gazeteciler Cemiyeti heyeti ve gazete çalışanlarına ziyaretleri nedeniyle teşekkür eden Rektör. Prof. Dr. Zeybek, “Yerelde gazetecilik yapmak büyük gelir getiren bir iş değil. Bu nedenle yerelde çalışan gazeteciler büyük bir fedakarlık göstermektedirler. Bazılarımız sorumluluk hissettiğimiz için, bazılarımız kuşaktan kuşağa devam eden bir meslek olduğu için, bazılarımız da mutlu olduğumuz için bu işi yapıyoruz. Takibi ki! Güzel işler tek başına olmuyor. Sizler konuşulanı, yazılanı iletiyorsunuz, aynı zamanda işinizi yaparken de konuşuyorsunuz, konuşturuyorsunuz. İletişim için konuşabilmek çok önemli. Çünkü her birimiz farklı, ama aynı hizmeti yapmaktayız. Yani her birimiz insana hizmet ediyoruz. Bize düşen kapsamda görevler alıyoruz. Bu nedenle istişareye çok önem vermemiz gerekiyor. Ne kadar çok istişare ederek, danışarak, farklı fikirleri ele alarak iş yaparsak o kadar çok sağlıklı kararlar almış oluruz. Tam tersini yaparak fevri ve çabuk kararlar almışsak da kararlarımız çok sağlıklı olamaz. Bu nedenle alacağımız kararlarımızda farklı fikirler bize yol gösterecektir.” dedi.

Gümüşhane ve Üniversite arasındaki iletişimin yeterli düzeyde kurulamadığını vurgulayan Gümüşhane Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Köprülü ise, “Kamuoyunda şehir ve üniversite arasındaki iletişimin yetersiz olduğu ile ilgili güçlü bir algı var. Çoğu zaman bunu yıkmaya çalıştık ama başaramadık. Üniversite şehriyiz, şehir ve üniversite iç içe olmalıyız. İnşallah bundan sonra bunu başarabiliriz.” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 03:44
Güneş 05:19
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:20
Yatsı 20:49