banner333

banner309

Gümüşhane Üniversitesi’nde Hedef Belirleme ve Başarıya Odaklanma Eğitimi

Gümüşhane Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Sağlık Yönetimi Bölümü tarafından "Hedef Belirleme, Plan Yapma ve Odaklanma" konulu bir eğitim programı düzenlendi.

Gümüşhane Üniversitesi 20.03.2024, 08:34
Gümüşhane Üniversitesi’nde Hedef Belirleme ve Başarıya Odaklanma Eğitimi
banner400

Gümüşhane Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Sağlık Yönetimi Bölümü tarafından "Hedef Belirleme, Plan Yapma ve Odaklanma" konulu bir eğitim programı düzenlendi.

Mezun ve aktif öğrencilere yönelik programda Eğitimci ve Yazar Hakan Kömürcüoğlu konuk olarak yer aldı.

Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Çok Amaçlı Salon'da gerçekleşen programda Kömürcüoğlu, hedef belirlemede dikkat edilmesi gerekenler, başarıya odaklanma ve başarıyı arttırma yöntemleri hakkında bilgiler verdi. Zor şartlara rağmen başarıyı yakalayan insanların en önemli özelliklerinin başarıdan vazgeçmemeleri ve bir gün mutlaka başaracaklarına inanmaları olduğunu vurguladı.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Nilgün Ulutaşdemir ise konuşmasında, mezuniyet sonrası kariyer planlamada doğru hedef belirlemenin önemini vurguladı. Belirlenen hedeflere odaklanarak zaman kaybetmeden uygulamaya geçmenin başarıyı beraberinde getireceğini söyledi.

Eğitim sonunda Kömürcüoğlu'na Ulutaşdemir tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek ise Gümüşhane Üniversitesi olarak öğrencilerinin kişisel ve akademik gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla birçok etkinlik düzenlediklerini söyledi. Öğrencilerinin potansiyellerini en üst seviyede kullanabilmeleri ve hayallerine ulaşabilmeleri için onlara destek vermeye devam edeceklerini belirtti.

"Hedef Belirleme, Plan Yapma ve Odaklanma" programının da Kömürcüoğlu'nun katılımıyla oldukça verimli geçtiğine inandığını ifade eden Zeybek, "Sayın Kömürcüoğlu, öğrencilerimize hedeflerini belirleme konusunda önemli ipuçları verdiği gibi, başarıya giden yolda nasıl odaklanılacağına dair değerli bilgiler sundu. Öğrencilerimizin geleceğe daha güvenle ve bilinçli adımlarla ilerlemelerine yardımcı olmak amacıyla düzenlenen bu tür etkinliklere Üniversite olarak devam edeceğiz." dedi.

Zeybek, emeği geçen ve katkı sunan herkese tebriklerini iletirken, Kömürcüoğlu'na da değerli bilgilerini paylaşmasından dolayı teşekkür etti.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 03:44
Güneş 05:19
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:20
Yatsı 20:49