banner333

banner309

Yağmurdereliler, Anneler Gününü Boğaz Turu İle Kutladı

İstanbul Sultanbeyli İlçesinde faaliyet gösteren Yağmurdere Vadisi Köyleri Derneği, Anneler Günü vesilesiyle Üsküdar Belediyesi Valide Sultan Gemisiyle İstanbul Boğazı Tur Programı tertip etti.

Dernek 15.05.2018, 18:28 12.06.2018, 09:08
Yağmurdereliler, Anneler Gününü Boğaz Turu İle Kutladı
banner400

Yaklaşık 400 Yağmurdereli nin katıldığı programda Dernek Başkanı Sadık YAZICI, ‘’ bu güzel ve anlamlı faaliyetlerinde kendilerine her türlü desteği sunan Üsküdar Belediyesine ve Sultanbeyli Belediyesine ve yine davete icabet eden herkese teşekkür ederek başladığı sözlerini, Peygamber Efendimizin Cennet Annelerin Ayakları Altındadır deyişini kendilerine düstur edindiklerini ve anneleri baş tacı yaptıklarını, bu sebeple de aslında kendileri açısından her günün anneler günü olduğunu, fakat sembolik gün olarak tüm annelerin bugün bu vesile ile anneler gününü tebrik ettiğini ve ayrıca Çarşamba Günü başlayacak Mübarek Ramazan ayının İslam Alemine ve Türk Milletine hayırlar getirmesini Yüce Mevla dan niyaz ettiğini, dernek faaliyet ve çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini ve bu bağlamda da Ramazan iftar programı planladıklarını belirterek’’ sözlerini tamamladı.

Başkan YAZICI, dan sona programa katılanlardan MHP İstanbul Anadolu 1. Bölge Başkanı ve dernek üyesi Ümit GÜRBÜZ Bey ile Dernek Kurucu Başkanı eski Ak Parti Sultanbeyli İlçe Başkanı aynı zamanda İstanbul 1. Bölgeden Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Ali SEVİNÇ Bey, söz alarak ayrı ayrı başkan ve yönetimine teşekkür ettiklerini, tüm annelerin anneler gününü tebrik ettiklerini, güzel ve anlamlı faaliyetlerinde de her zaman dernek yönetiminin yanında olduklarını ve yaklaşan Mübarek Ramazan Ayı ile yapılacak seçimlerin ülkeye hayırlar getirmesini temenni ettiklerini belirttiler. Ayrıca, Ali SEVİNÇ Bey, Milletvekili aday adaylığı ve devamı süreçte hemşerilerinden dua ve destek beklediğini de dile getirdi.

Üsküdar iskelesinde başlayan, rehber ve ikramlar eşliğinde İstanbul Boğazında yaklaşık 2 saat süren tur programı yine Üsküdar iskelesinde sona erdi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 03:44
Güneş 05:19
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:20
Yatsı 20:49