banner333

banner309

Feramuz Üstün'den, GİYAD'a Ziyaret

Bir dizi ziyaretler için İstanbul'a gelen çiçeği burnunda İl Bank Yönetim Kurulu Başkanı Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün Küçükçekmece'de bulunan Gümüşhane İktisadi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (GİYAD)' ni ziyaret ederek hemşerileri ile sohbet etti.

Dernek 18.04.2016, 14:13 18.04.2016, 14:22
Feramuz Üstün'den, GİYAD'a Ziyaret
banner400
 Geçtiğimiz Çarşamba günü İl Bank Yönetim Kurulu Başkanlığı'na seçilen Feramuz Üstün haftasonu geldiği İstanbul ziyaretinde GİYAD derneğini ziyaret ederek hemşerileri ile hasbihal etti.
Daha önce 2 kez geldiği derneğin yenilenerek daha güzel olduğunu söyleyen Üstün;" Milletvekilliği döneminden bu yana GİYAD derneğinin başarılı çalışmalarını takip ediyorum. Tadilat gören dernek Gümüşhanelilere yakışır güzellikte olmuş. Dernek Başkanı Serkan Kaya ve ekibini hem çalışmalarından ötürü hemde misafirperverliklerinden ötürü tebrik ve teşekkür ediyorum" dedi.

GİYAD Başkanı Serkan Kaya;" Feramuz Üstün gerçekden sevdiğimiz bir abimiz. Öncelikle yeni görevi İl Bank Yönetim Kurulu Başkanlığında başarılar dilerim. Biz kendisine hayırlı olsun ziyareti planlarken kendisi bizi ziyaret etti. İl Bank Başkanı sıfatı ile ilk derneğimizi ziyaret etmiş olmasıda bizler için güzel tevafuk oldu. Bu nazik ziyaretlerinden ötürü Fermuz abimize teşekkür eder, çalışamalrında yeni görevinde başarılar dilerim" dedi.

Derneği gezen Üstün GİYAD Ziyaretçi defterine duygu ve düşüncelerini yazdıkdan sonra dernekden ayrılarak Ankara'ya dönüş yaptı.








Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48