banner333

banner309

BAĞ-GÜMDER ve GİYAD Teşekkür Etti

Gümüşhane’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 98.yıldönümünü Bağcılar Olimpik Spor Salonunda bu yıl ilk kez birlikte kutlayan Bağcılar Gümüşhaneliler Derneği (BAĞ-GÜMDER) ve Gümüşhane İktisadi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (GİYAD) programa katkı sunan sponsorlarına bir teşekkür yemeği ile plaket takdim etti.

Dernek 12.04.2016, 09:03 12.04.2016, 09:04
BAĞ-GÜMDER ve GİYAD Teşekkür Etti
banner400

 Zeytinburnu İBB Sosyal Tesislerinde gerçekleşen programa BAĞ-GÜMDER ve GİYAD Yöneticileri ve programa destek verenler katıldı.

Gümüşhane’nin Düşman işgalinden Kurtuluşunun 98.yıldönümü şölenine katkı veren sponsor ve bürokratlara teşekkür eden GİYAD Başkanı Serkan Kaya;” Bu sene İstanbul’da iki kardeş dernek olarak örnek bir projeye imza attığımızı düşünüyorum. BAĞ-GÜMDER ‘in mütevazi yöneticilerinin teklifi ile Kurtuluş şölenini beraber yaptık. Çokda haz aldık bu işten. Bu işler yapılırken maddi manevi desteklere her daim ihtiyaç olmuştur. Bizlere her zaman kapısını açık bırakan değerli bürokratlarımız ve iş adamlarımıza küçükde olsa bir yemek ile plaket ile teşkkür edelim dedik. Marifet iltifata tabidir. Şükürler olsun hep veren el konumunda olan değerli iş adamlarımıza Allah daha hayırlı işler versin. Programımıza katkı sağlayan yöneticilerimize, bürokratlarımıza ve iş adamlarımıza canı gönülden teşekkür ederim” dedi.

BAĞ-GÜMDER Başkanı Zafer Uçan;” Bu sene kardeş derneğimiz GİYAD ile Bağcılar Olimpik spor salonunda güzel bir kurtuluş gecesi yaptık. Bu güzel gecemize destek veren başta Bağcılar Belediye Başkanımız Lokman Çağrıcı’ya, Bağcılar Belediye Başkan Yardımcımız Şahin Köse’ye diğer bürokratlarımıza, değerli iş adamalrımıza ve her iki derneğimizin yönetim kuruluna  teşekkür ederim. Bu programlar birlik beraberliğimizi arttırma adına yapıyoruz bu vesile ile bir araya geliyoruz. Cenab-ı hak birlik beraberliğimizi daim eylesin. Programımıza teşrif ettiğiniz ve destekleriniz için teşekkür ederiz” dedi.

Bağcılar Belediye Başkan Yardımcısı Şahin Köse;” Bu iki güzel derneğimizi örnek birliktelikleri için tebrik ediyorum. Bu güzelliklerin giderek artmasını temenni ediyorum. Kurtuluş programına katkı sağlayan herkese ve derneklerin yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.

Program yemekden sonra Geceye katkı veren sponsorlara plaket takdimi ile son buldu.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48