banner333

banner309

Vali Mayda, GÜYAD Yönetimi ile Kahvaltı da Buluştu

Gümüşhane İli ve İlçeleri Kalkındırma ve Yardımlaşma Derneği (GÜYAD)’ın Ümraniye Haldun Alagaş Spor Kompleksinde gerçekleştirdiği geceye konuk olan Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda ve Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (GTSO) İsmail Akçay, GÜYAD Yönetimi ile Ümraniye Çamlıca Tepesinde kahvaltı da buluştu.

Dernek 25.03.2013, 01:57
 Vali Mayda, GÜYAD Yönetimi ile Kahvaltı da Buluştu
banner400

 Dr. Yusuf Mayda, GÜYAD Yönetim Kuruluna güzel bir Gümüşhane gecesi yaşattıkları iin memnun kaldıklarını belirtti ve emeği geçen başta GÜYAD Başkanımız Tahsin Söğüt Beyfendiye ve ekip arkadaşlarına bu yolda başarılarının devamını diliyorum. GÜYAD’ın 25. Yılı hayırlı olsun, daha hizmetli yıllara.. ifadelerini kullandı.

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı(GTSO) İsmail Akçay; Bu güzel dernekçilik programlarını en başarılı ve en iddalı bir şekilde Gümüşhane Dernekleri yapıyor.İilimizin ticaret bakımından Türkiye’nin ilk sıralarına doğru çıkmaktayız. Hem ticaret hem de organizasyon olarak en başarılı bir şekilde yol almaktayız ve GÜYAD’ın daha nice 25. Yıllara hizmet etmesi dileği ile başta Tahsin Söğüt Başkanımzı olmak üzere ve tüm ekibine başarılar diliyorum.

GÜYAD Başkanı Tahsin Söğüt; İlk öncelikle Sayın Valimiz Dr. Yusuf Mayda’ya bizi kırmayıp gecemize katıldıkları için ve kahvaltı da beraber olduğumuz için sevinçlerini belirtti. Sayın Valimiz artık Gümüşhanelidir ve bizdendir. İfadelerini kullandı.

 

Çamlıca Tepesinde toplu fotoğraf çekilerek Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda Gümüşhane’ye gitmek üzere yola çıktı.

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48