banner333

banner309

İSGÜYAD'da Birlik ve Beraberlik Devam Ediyor

İstanbul Gümüşhaneliler Derneği(İSGÜYAD), Kağıthane’de bulunan tüm köy dernekleri ile birlikte bir araya geldiler.

Dernek 17.03.2013, 15:21
İSGÜYAD'da Birlik ve Beraberlik Devam Ediyor
banner400

 Dernek Başkanı Habip Arslan birlik ve beraberliğin önemini bir kez daha gösterdi. Yaklaşık 14 Köy Derneği ile birlikte yemekte buluşturan Başkan Arslan, İstanbulda ki tüm Gümüşhanelilere de birlik ve beraberliğin mesajını da vermiş oldu.

 

İstanbul Gümüşhaneliler Dernek Başkanı Habip Arslan’ın Dernekl Başkanlarına hitaben yapmış olduğu konuşmasında;

 “ Sevgili dernek başkanlarım hepiniz hoş geldiniz. Bugün burada bizleri kırmayım belki de ailenize ayıracağınız zamanı bizler için ayırdınız. Biz her zaman birlik ve beraberliğin önemini vurguladık ve vurgulayacağızda. Tüm derneklerimiz ile Kağıthane’de hep biriz biz. Sorunlarımızı elele çözüyoruz. Siz hemşerilerim ile daha da büyük bir Gümüşhane için uğraşacağız. Hepinize teşekkür ederim. Hayırlı Akşamlar..” Dedi.

 GÜDEF Başkanı Hasan Akdemir’inde katılımı ile 14 Köy Dernek Başkanlarının sorunlarını  ve önerilerini dinleyerek cevapladı.

 GÜDEF Başkanı Hasan Akdemir, “ Artık federasyonumuzu 9 il derneğinin eline bırakmıyacağız. Tüm Köy Derneklerimiz ve Başkanları ister aday olabilecekler ister oy kullanabilecekler artık ve bundan sonra her ay bir köy derneğinde kermes düzenliyeceğiz..” Dedi.

 İlk kermes programını Salyazı Beldesi Derneği’n de yapılacak.

 Programa katılanlar arasında; GÜDEF Başkanı Hasan Akdemir, Gümüşhane Salyazı Beldesi Derneği Başkanı Cevdet Mutlu, Geçit Köyü Dernek Başkanı İdris Soylu, Pehlivantaşı Köyü Dernek Başkanı İdris Soylu, Erdemler Köyü Dernek Başkanı Ali Küçük, Baba Konağı Köyü Dernek Başkanı Halil İbrahim Çalık, Yaylım Köyü Dernek Başkanı Yücel Demir, Çayıçukur Köyü Dernek Başkanı Kahraman Koç, Süle Köyü Dernek Başkanı İbrahim Ayka, Yayla dere Köyü Dernek Başkanı Nejdet Kahraman, Çimenli Köyü Dernek Başkanı Kazım Soylu, Pirahmet Köyü Dernek Başkanı Naci Fıçıcı, Gökçe Köyü Dernek Başkanı Metin Duran, Kılıçören Köyü Dernek Başkanı Mecnun Demirel, Örenşar Köyü Dernek Başkanı Haşim Kılıç,  Kağıthane Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Kaplanoğlu, MHP Şişli  İlçe Başkanı Engin Dölek ve Kağıthane Berberler Odası Başkan Adayı Ferdi Çakmak katılım gösterdiler.

Programın sonunda Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç süpriz ziyareti ile dernek başkanları ile çay içerek sohbetlerini sürdürdü. Programın ardından dernek başkanları toplu resim çekilerek program son buldu.

 

HABER-FOTO: Enes KILIÇ

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (1)
gümüşhaneli oguz 11 yıl önce
sayın habib başkan tebrik ediyorum seni
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 03:44
Güneş 05:19
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:20
Yatsı 20:49