banner333

banner309

Feshane Gümüşhane Günleri Başlıyor

İstanbul Gümüşhane Dernekler Federasyonu Genel Başkan vekili Aytekin GÜNEL, 29-31 mart tarihleri arasında İstanbul'un Eyüp ilçesinde bulunan Feshane'de yapılacak olan Gümüşhane günleri ile ilgili açıklama yaptı.

Dernek 11.03.2013, 14:30
Feshane Gümüşhane Günleri Başlıyor
banner400
Aytekin Günel açıklamasında; İstanbul'da Feshane günleri artık Anadolu illeri için geleneksel hale gelmiştir. Her yıl birçok ilin yaptığı gibi bizde Gümüşhanemizin sosyo-kültürel, turistik, ekonomik vb. değerlerini Feshane günleri aracılığı ile hem İstanbulda yaşayan hemşehrilerimizle buluşturmak hemde fuar alanını ziyaret edecek. Tüm İstanbullulara ve hatta tüm Türkiye ye tanıtmak amacıyla gerçekleştiriyoruz. Feshane günleri bir anlamda Anadolu illerinin tanıtım tanıtım bağlamında vitrine çıkma organizasyonudur. Gümüşhanemizin marka değerinin oluşumuna önemli katkı sağlamakta olan bu organizasyona tüm hemşehrilerimizin, kurum ve kuruluşlarımızın gerekli ilgiyi göstermesi feshane günlerinin Gümüşhanemize yakışır şekilde gerçekleşmesi için önemlidir.

GÜDEF Genel Başkan Vekili GÜNELkonuşmasının devamında "Startını 29 Mart Cuma günü Süleymaniye Camii'nde kılınacak cuma namazından sonra büyük değerimiz Ahmet Ziyaüddin Gümüşhanevi Hazretlerinin kabrinin ziyareti ile vereceğimiz 4.Geleneksel Gümüşhane Feshane günlerine,tüm hemşehrilerimizin gerekli ilgi ve duyarlılığı göstereceğini biliyor, tüm hemşerilerimizi ve İstanbulluları 29-31 Mart tarihleri arasında Feshaneye bekliyoruz, dedi.

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48