banner333

banner309

İst Gümüşhane Evinde Mağlup:0-1

İstanbul Gümüşhanespor kendi evinde grubun iddialı ekiplerinden Leventspor'a tek golle boyun eğdi.

Spor 26.09.2011, 11:02
İst Gümüşhane Evinde Mağlup:0-1
banner400
İstanbul Süper Amatör Ligi 1.Grup 2.hafta karşılaşmasında Leventspor Mehdi Sancak Sahasında İstanbul Gümüşhane spor'a konuk oldu.Karşılaşmanın başından sonuna kadar büyük bir çekişemeye sahne olan müsabaka Beşiktaş temsilcisinin
60.dakikada Mithat'ın ayağından kaydettiği tek gol ile 3 puanı elde etti.Leventspor 2 maçta 2 galibiyet elde ederken İstanbul Gümüşhane 2.maçında da puan alamayarak sahadan ayrıldı.

Mücadelenin Önemli Dakikaları
1.Dakika Karşılaşmaya Barış Meriçkan'ın düdüğü ile ev sahibi ekip İstanbul Gümüşhane başladı.
3.Dakika Sağ kanattan gelişen İstanbul Gümüşhane atağında Tufan-Samet paslaşması etkili oldu ve savunmada Yasin topa yerinde müdehale etti kornere gönderdi.Tahsin köşe vuruşunu kullandı.Ahmet Çötoğlu topu uzaklaştırdı.
5.Dakika Ahmet Çötoğlu sağ kanattan uzun taç ataşını kullandı.Mithat kafa ile topu indirdi,Sinan'ın sol ayağıyla şutunda top üstten auta çıktı.
8.Dakika Ahmet Alkaya'nın ceza sahası üzerinde Tufan'a yaptığı müdehale sonucunda maçın hakemi serbest vuruşa başvurdu.Topun başına geçen Tufan sert vurdu fakat meşin yuvarlak baraja takıldı.Samet'in önüne düşen topta direk dibine gönderilen şutu Sami kornere tokatladı.Tahsin'in kullandığı köşe vuruşunda Sami topun hakimi.
12.Dakika Orta alanda Erdem,Özay,Sinan ,Yakup dörtlüsünün seri paslaşmalarında Özay'ın ortası etkisiz kaldı.
25.Dakika Geride kalırken Levent oyunu rakip yarı alanına yıktı.Sağlı sollu ataklarla hücumda etkili olmaya çalışıyor.
28.Dakika Ahmet Çötoğlu sağdan ceza sahası içerisine doğru ortaladı.Sinan kafayla topu indirdi.Erdem'in sert şutunda  top üstten auta çıktı.
31.Dakika Hakkı kaleyi uzaklardan gördüğü anda şutunu gönderdi top Sami'nin kontrolü altında auta çıktı.
34.Dakika Yakup orta alandan topu rakip alana kaldırdı kaleci Serkan kalesini terk etti ceza sahasının tam çizgi üzerinden topa dizleriyle müdahale etti ve top kısa düştü.Erdem kalecinin önde olmasına rağmen topu kalecinin kucağına nişanladı.
43.Dakika Ahmet Çötoğlu sağ kanattan ortaladı Sinan topa vuramadı son olarak Yakup'un önünde kalan top çerçeveyi bulmadı.

İlk Yarı Sonucu İstanbul Gümüşhane:0 - Leventspor:0

İkinci Yarı
47.Dakika Sol kanata uzunca gönderilen top Berk'in üzerinden sekince Muhammed'in önünde kaldı.Ceza sahasına kaldırılan topta Sinan' ın kötü şutu farklı şekilde auta çıktı.
50.Dakika  Sağ kanattan Ahmet ve Özay , sol kanattan ise Erdem'in ortalarına İstanbul Gümüşhane savunması  gayet yerinde
müdahalelerde bulunuyorlar.
53.Dakika Yakup ve Özay paslaşmasında Ahmet Çötoğlu gerilerden gelerek kaleye sert şut gönderdi ve top yan ağlarda kaldı.
55.Dakika Samet topla birlikte ceza sahasına girmeye çalışırken çizgi üzerinde Mustafa'nın müdahelesi ile yerde kaldı ve Mustafa sarı kart ile cezalandırıldı.Samet'in şutunda top barajda kaldı.
56.Dakika Özay sağ kanattan topu rakip alana taşıdı ve kaleci ile karşı karşıya kaldı şutunda topu Serkan kornere tokatladı.
58.Dakika Tahsin'in etkili ortasında Tufan kafa ile indirdi Ali altıpas içerisinde bom boş kafayı auta gönderdi ve takımı adına
mutlak golden oldu.
Goool ! 60.Dakika Leventspor'da Sinan ve Mithat'la gelişen ani atakta savunma eksik yakalandı ve Mithat'ın şutunda kaleci Serkan top ayakla müdahele etmesine rağmen gole engel olamadı.0-1
62.Dakika Maçtaki tek golün başlangıcının hemen hemen bir aynısı daha bu dakika içerisinde yaşandı.Yine Sinan topu Mithat'a kazandırdı ama bu sefer topu kaleciye adeta ikram etti.
75.Dakika Sezer topu Yasin'in arkasına doğru gönderdi.Bayram'ın kaleye bekletmeden şutu az farkla auta çıktı.
76.Dakika Sol kanattan Muhammed'in ortasında savunma kafa ile uzaklaştıramadı , Özay'ın harika şutunu Serkan aynı güzellikle çıkardı.
79.Dakika Hakkı'nın ortasına Tufan'ın kafası çerçeveyi bulmadı.
89.Dakika Sol kanatta Mithat topu ölü noktayı götürdü ve bir süre topu o noktada sakladıktan sonra geriye Yasin ile oynadı.Yasin'in ortasında Sinan'ın şutu auta çıktı.
İstanbul Gümüşhane Gole Yaklaştı
90+1.Dakika Kaleyi tam karşıdan gören noktada Yusuf  Bayram'ı düşürdü,Hakem serbest vuruşa başvurdu.Tahsin'in klas vuruşu önce Sami sonrasında ise direğe çarparak oyun alanına döndü.
Bu pozisyonun hemen ardından kontra atakta Erdem topu Sinan'a kaldırdı Sinan topu göğüs kontrol etti ardından yarım vole vurdu ama etkisiz kaldı.

Maçın Sonucu:İstanbul Gümüşhane:0 - Leventspor:1

Stad:Mehdi Sancak
Hakemler:Barış Meriçkan,Nazım Tüzümet,Tuğrul Ardıç
İstanbul Gümüşhane:Serkan,Berk(67'Bayram)Hakkı,Ferhat,Ali,Tahsin,Sezer,
Samet,Tufan,Serdar,Yaşar,(81'Furkan)
Leventspor:Sami,Ahmet Çötoğlu,Yasin,Ahmet Alkaya(65'Yusuf),
Yakup(64'Berdan),Özay,Erdem,Sinan,Mithat,Muhammed(78'Oğuzhan)
Gol:60'Mithat
Sarı Kartlar:42'Hakkı,63'Tahsin / 55'Mustafa,57'Ahmet Alkaya,67'Sami,89'Berdan

Kaynak: Leventpsor Web Sitesi


Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (2)
hasan yener 13 yıl önce
gencecik çocuklar çok iyi takım olmuşlar.kazanmayada başlar inş.levent çok büyük paralar harcamış bu takıma.
nedim 13 yıl önce
son yılların en kötü leventi takım düşmesin başarıdır.........................
2
az bulutlu
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 03:51
Güneş 05:25
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:16
Yatsı 20:44