banner333

banner309

B. Gümüşhanespor'dan Hamzaoğlu'na Ziyaret !

İstanbul 2.Amatör 1.Grubun çiçeği burnunda ekibi Bahçelievler Gümüşhanespor yönetim kurulu iş adamı, GÜMÜP Başkanı Yüksel Hamzaoğlu’nu ziyaret etti.

Spor 20.03.2013, 19:05
B. Gümüşhanespor'dan Hamzaoğlu'na Ziyaret !
banner400

Hamzaoğlu’nun Bahçelievler’deki ofisinde gerçekleşen ziyarette Bahçelievler Gümüşhanespor Kulüp Başkanı Atilla Şahin, Teknik Direktör Özdemir Taşkın, Yönetim Kurulu üyeleri Faruk Kuş, Halis Aydın, Mehmet Ali Bayrak ve Esenyurt Gümüşhanespor yönetim kurulu üyesi Serkan Kaya hazır bulundu.

Kulüp Başkanı Şahin 23 Mart Cumartesi günü Esenyurt Gümüşhanespor maçı ile Kocasinan’da gerçekleşecek sezon açılışı karşılaşmasına Yüksel Hamzaoğlu’nu davet etti.

Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Hamzaoğlu;” Bahçelievler gibi hemşerilerimizin yoğun yaşadığı bir ilçede kurulan kulübümüz çok anlam ifade ediyor. Spor ile gençleri ve hemşerilerimizi en iyi şekilde kucaklayacağınızdan eminim. Bahçelievler benim içinde ayrı bir yeri var. Çocukluğumun ve iş hayatımın geçtiği bir ilçe bir anlamıyla Bahçelievlerli sayılırım. Bu kulübe destek olmak bir anlamda görevimiz diyebilirim. Yönetim kurulu genç ve samimi arkadaşlardan oluşuyor. Buradan iyi bir sinerji çıkacağına inanıyorum.. Bahçelievler Gümüşhanespor’a başarılar diliyor ve bu nazik ziyaretinizden ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (1)
Faruk Kuş 11 yıl önce
Yoğun iş temposuna rağmen,bizleri ağırlayan Yüksel Hamzaoğlu abimize Bahçelievler Gümüşhane yönetimi adına teşekkürlerimi sunuyorum.
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 03:44
Güneş 05:19
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:20
Yatsı 20:49