banner333

banner309

Orhan Koç Gümüşhaneli Öğrencilerle iftarda buluştu

Ak Parti Gümüşhane Milletvekili Aday Adayı Orhan Koç, Ankara’da okuyan Gümüşhaneli üniversite öğrencileriyle iftarda buluştu.

Siyaset 05.04.2023, 08:48
Orhan Koç Gümüşhaneli Öğrencilerle iftarda buluştu
banner400

Ak Parti Gümüşhane Milletvekili Aday Adayı Orhan Koç, Ankara’da okuyan Gümüşhaneli üniversite öğrencileriyle Ankara Balgat Özlem Döner Restorant'ta iftarda buluştu.

Gümüş Gelişim Akademisi Öğrencilerinin düzenlemiş olduğu İftar Programında Öğrencilere hitap etti.

Ankara’da Gümüşhane’den gelen üniversite öğrencilerinin oluşturduğu Gümüş Gelişim Akademisi’ne kuruluşundan beri  ev sahipliği yapan EVSAD/SADEFE’nin de aynı zamanda kurucu başkanı olan Koç, sözlerine bu güne kadar 1000’e yakın öğrenciye ulaşan Gümüş Gelişim Akademisi ile bir çok proje ve organizasyonda beraber olduklarını anlattı. Gümüşhaneli öğrencilerin birliği beraberliği onların gelecekteki kariyer planlamaları bizlerin özel ilgi alanında her zaman hassasiyetle yer almıştır,dedi. Koç, yine GGA ile birlikte EVSAD olarak iki kez Gümüşhaneli Hekimler Gümüşhane’de buluşuyor programı yaptık. Hâla Gümüşhaneli Hekimler Platformumuzla bu birliktelik ve buna bağlı bir çok alanda çalışmalarımız devam etmektedir,dedi. 

Programda söz alan öğrenciler ;  Gümüş Gelişim Akademisi’nin Ankara’da ikinci evleri gibi olduğunu, aynı kültürü paylaşan öğrencilerle tanışma kaynaşma fırsatı bulduklarını ve yeni arkadaşlıklar kurduklarını söylediler. Öğrenciler,kişisel gelişim ve kariyer planlamaları dahil, Akademi’den maddi, manevi birçok başlıkta tam destek gördüklerini ifade ettiler. GÜBDER Başkanı Erol Tekçe ve GGA Yürütme Kurulu Başkanı Kemal Nalçacı başta olmak üzere tüm yönetim kurulu üyeleri ve EVSAD/SADEFE Genel Başkanı Orhan Koç hocalarının üzerlerinde çok hakları olduklarını ifade ettiler..
Program daha sonra toplu çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38