banner333

banner309

Milletvekili Üstün, MEMUR-SEN'i Dinledi

Ak Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün Ak Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Memur Sen’i ziyaret etti. Ziyarete Memur-Sen Birim başkanları ve üyeleri yoğun ilgi gösterdi.

Siyaset 16.02.2013, 15:27
Milletvekili Üstün, MEMUR-SEN'i Dinledi
banner400

 Memur-Sen Gümüşhane Şube Başkanı Veli Ağaç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek siyasetin geleneksel özelliğinin dışında yöneten-yönetilen arasındaki samimi bağın oluştuğunu, vekilimizin sık sık seçmeni ve sivil toplum örgütlerini ziyaret ederek yönetimle halkın ve sivil örgütlerin paydaş olduğunu belirtti. Veli Ağaç “Kamuda Kıyafet özgürlüğü için 10 milyon imza kampanyası kapsamında ilimizde 20 bin imza toplanmıştır. Artık bu sorunun muhatabı siyaset kurumudur. Kıyafet özgürlüğünün yasal bir güvenceye kavuşmasını istiyoruz.”dedi. Ayrıca, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı kurum ve okullardaki yönetici atamaları ile ilgili olarak Türkiye genelinde 10 ilin başlattığı atama takvimin ilimizde de Ocak Şubat döneminde yapılması gerektiğini belirterek, bu konuyla ilgili olarak Milletvekilinden destek istedi.

 Ak Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, “ Ak siyaset hakla iç içedir. Ben sizlerden biriyim, sizin gibi yaşıyor, sizin hissiyatınızı taşıyorum. Bu ilin sorunlarını çözüme kavuşturmak için varım. Ülkemiz AK Parti ile hizmette geçmişle kıyaslamayacak kadar hamleler yapmıştır. Çalışanın maşını IMF den aldığı borç para ile ödeyen bir yapıdan, IMF ye borç verecek bir duruma gelmiştir. Dünya, Türkiye’nin 10 yılda yaptığı atılımların nasıl yapıldığını araştırmaya ve ülkemizi model almaya başlamıştır. Hükümetimiz bu çalışmaları halkından aldığı destek ve güvenle yapmaktadır. Yerelde ve ülke genelinde yatığımız çalışmalar yapacaklarımızın bir göstergesidir. Kılık kıyafet özgürlüğü noktasında Memur-Sen’in yaptığı çalışmayı takdirle karşılıyorum. İnşallah bu sorunu çözeceğiz. Aslında kıyafet konusu üçüncü dünya ülkelerinin sorunudur. Günümüz Türkiye’sine yakışmıyor.”dedi.

 Milli Eğitim Bakanlığına bağlı kurum ve okullardaki yönetici atamaları ile ilgili olarak İl Mili Eğitim Müdürlüğü ile görüşeceğini, gerekirse konuyu Milli Eğitim Banklığına taşıyacağını belirtti.

 Katılanların sorularını cevaplayan Üstün, Memur Sen’i her zaman önemsiyorum. Duruşunu toplumsal olaylara yaklaşımını, ülke gündemine olan bakışını ve katkısını, çalışanların hak ve özgürlükleri için verdiği mücadeleleri takdirle karşılıyorum. Sivil örgüt olarak Gümüşhane yerelindeki sorunların çözümü noktasındaki olumlu ve yapıcı yaklaşımlarınıza, gösterdiğiniz sıcak ve yoğun ilgiye teşekkür ediyorum.” Dedi.

 

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Temmuz 2024
İmsak 03:22
Güneş 05:08
Öğle 12:34
İkindi 16:28
Akşam 19:49
Yatsı 21:27