banner333

banner309

Gümüşhane Serkan Kaya’yı İstiyor

İYİ Parti Gümüşhane Milletvekili Aday Adayı İnşaat Mühendisi Serkan Kaya, yürüttüğü seçim çalışmaları kapsamında beklenildiği gibi büyük ilgi gördü.

Siyaset 06.04.2023, 08:38
Gümüşhane Serkan Kaya’yı İstiyor
banner400

Gümüşhane ile ilgili birçok sosyal projeye imza atan Kaya gördüğü ilgi ve alakadan duyduğu memnuniyeti; “Şuana kadar Gümüşhane’de halkımızın bize gösterdiği teveccüh bizi son derece mutlu ediyor. Hemşehrilerimizle konuştuğumuzda bize karşı ciddi bir güvenin olduğunu gözlemliyoruz” sözleriyle dile getiren Kaya, Kuşakkaya Gazetesi’ne önemli açıklamalarda bulundu.

Millet İttifakına gösterilen ilginin gerçekten her geçen gün arttığını belirten Kaya; “Vatandaşımız Millet ittifakının yönetiminde Türkiye’nin özlediği refaha ulaşacağına inanıyor. Amacımız, halkımızın bu güveninin bize verdiği güçle Türkiye’yi son yaşadığı sıkıntılardan kurtarmak. Ülkemizin kurtuluşu için 14 Mayıs’ta önümüze gelecek olan sandık, 15 Mayısta güzel günlerin habercisi olacak sonuçla taçlanacak. Bu bizimle birlikte milyonlar inanıyor. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Gümüşhane’de de partimize halkımız yoğun teveccüh gösteriyor. Allah’ın izniyle İYİ Parti olarak iktidara yürüyeceğiz. Ben de yıllardır Gümüşhane’nin sorunlarını bilen birisi olarak, memleketimi TBMM’de temsil etmek için aday olmaya karar verdim. İnşallah, Allah bize Gümüşhane’mize hizmet etmeyi nasip eder ” ifadelerini kullandı.

Türkiye’nin ve Gümüşhane’mizin geleceği için bu seçimlerin önemine değinen Serkan Kaya gelecek adına sadece elini değil gövdesini taşın altına koyduğunu vurgulayarak, “Hedeflerimi ve enerjimi bu milletin huzuru için harcamak istiyorum. Ülkemizin tek umudu olan İYİ Parti çatısı altında; gelişmiş ve kaliteli bir demokrasi, iyi işleyen bir parlamenter sistem özlemiyle, katılımcı ve kavgasız bir ortamın sağlanması için mücadelemizi vermeye tüm gücümüzle devam edeceğiz” açıklamalarında bulundu.

Kaynak: Kuşakkaya Gazetesi
Yorumlar (1)
Hayri gür 1 yıl önce
Adam gibi adam
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48