banner333

banner309

Feramuz Üstün Genç Müsiad Ankara’nın Paneline Katıldı

Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün Ankara Genç Müstakil Sanayici İşadamları Derneği (GENÇ MÜSİAD) ‘ın “Geleneksel Aile Moder Şirket” adlı paneline katıldı.

Siyaset 30.10.2014, 08:18 03.11.2014, 12:29
Feramuz Üstün Genç Müsiad Ankara’nın Paneline Katıldı
banner400
Panelde aile şirketlerinin, kurumsallığını kazanması ve uluslararası ticarette söz sahibi olabilmenin gereklilikleri konuşuldu. İki büyük firmanın birinci ve ikinci kuşağından konuşmacılar katıldı. 
Programa Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Ankara Milletvekili Tülay Selamoğlu, Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, Ankara Ticaret Odası Başkanı Salih Bezci, Müsiad Ankara Başkanı İlhan Erdal ve çok sayıda misafir katıldı. 
Genç Müsiad Ankara’nın ev sahipliğinde gerçekleşen program panelistlerin firmalarını tanıtmaları ile başlayarak, moderatör Nuh Acar’ın sorularıyla devam etti. Panelistler firmalarını ikici kuşak olan çocuklarına devrederken aile içinde yaşanmaması gereken durumları anlattı. İkinci kuşak olan çocuklarda şirketlerin yükünü kendi omuzlarına alırken neler yapılması gerektiğini anlattılar. 
GENÇ MÜSİAD ANKARA’YI YAKINDAN TAKİP EDİYORUM
Konuyla ilgili açıklama yapan Milletvekili Üstün, “Aile şirketleri kurumsallığını kazanıp profesyonel olarak ticari hayatına devam ederse kalıcı olabiliyor. Bugün ülkemizin istatistiklerine baktığımızda aile şirketleri çok uzun ömürlü görünmüyor. Bu tarz programlarla Genç Müsiad Ankara bu bilinci oluşturarak, şirketlerimizin daha uzun ömürlü olmasını sağlıyor.” 
Üstün konuşmasında STK’ların toplumu ve üyelerini bilinçlendirmesinin önemini vurgulayarak Genç Müsiad Ankara’nın üzerine düşen bu görevi çok iyi yaptığını ve yakından takip ettiğini söyledi. 
Üstün “Genç Müsiad Ankara’nın “Geleneksel Aile Modern Şirket” programına geçen yılda katılmıştım. Geçen yılda yine yoğun kalabalık ve iş dünyasının önemli temsilcileri vardı. Aile şirketlerinin büyümesi anlamında gayet faydalı olduğunu düşünüyorum ve Genç Müsiad’ın bu projelerini desteklerken önemle takip ediyorum.” diyerek programın gümüş ve bronz sponsorlarına hediyelerini taktim etti.
GENÇ MÜSİAD ANKARA BAŞKANI HARUN ÇİFTÇİ’DEN TEŞEKKÜR

Genç Müsiad Ankara Başkanı Harun Çiftçi, Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün’e Genç Müsiad Ankara’nın programlarını takip ederek katılım sağlamasından dolayı teşekkür etti. 
Çiftçi “Geleneksel Aile Modern Şirket” adlı panelimizin ikincisini düzenledik. Genç Müsiad Ankara olarak Ankara iş dünyasının sıkıntılarına çözüm arayışları üretmeye çalışıyoruz. Bu anlamda bizden destekleri hiçbir zaman ayırmayan Gümüşhane Milletvekilimiz Feramuz Üstün’e teşekkür ediyoruz.” Dedi. 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09