banner333

banner309

Ergin, Canlı ve Mazman'ı Eleştirdi

AK Parti Gümüşhane İl Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Ahmet Ergin, 2009 Yerel Seçimlerinde Gümüşhane halkına 29 proje taahhüdünde bulunan MHP Belediye Başkan Adayı Mustafa Canlı’nın bu sözlerini yerine getirmeden, şimdi kalkıp yeni projelerden bahsetmesinin inandırıcılıktan hayli uzak bir algı oluşturduğunu öne sürdü.

Siyaset 10.03.2014, 16:17 10.03.2014, 16:18
Ergin, Canlı ve Mazman'ı Eleştirdi
banner400

 AK Parti Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Ercan Çimen’in geçtiğimiz hafta ‘2018-2029 Markakent Gümüşhane AK Vizyon Projeleri’ni kamuoyu ile paylaştığını hatırlatan Ergin, AK Belediyecilik ile şehrin tarihi bir dönüm noktasına gireceğini belirtti.



“ÇİMEN’İN PROJELERİNE 41 KERE MAŞALLAH”



Ercan Çimen’in Belediye Başkanlığında hayata geçirilecek olan AK Belediye projeleriyle Gümüşhane’nin bölge illeri arasında 2018’e kadar yıldızının parlayacağına vurgu yapan Ergin, “Markakent Gümüşhane için daima ileri diyoruz. Büyük medeniyetimizin estetik anlayışını Gümüşhane’ye hakim kılacağız. AK Belediyecilik modelinin birikimi buna kadirdir. AK Parti olarak açıkladığımız 42 projemiz, ‘41 Kere Maşallah’ yorumlarıyla şehirde yeni bir heyecan başlattı. Şehrimizde misafir edeceğimiz Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın İdris Güllüce, Gümüşhane’ye müjdeler verecektir. AK Parti iktidarı ile elele verip, şehrimizi hak ettiği yatırımlarla buluşturmak hususunda kararlıyız.” dedi.



“CANLI 2009’DA ÇEVRE YOLU VE HARŞİT ISLAHINA DA İNANAMAMIŞTI”



Milliyetçi Hareket Partisi’nin hafta sonu AKM’de düzenlediği aday tanıtım toplantısında yapılan konuşmalara da değinen Ergin, “Toplantıda konuşan MHP İl Başkanı Orhan Mazman’la, Belediye Başkan adayı Mustafa Canlı’nın ayrı ayrı telden çalmalarını, bu arkadaşların içine düştükleri acziyet olarak görüyoruz. Mazman’ın konuşmasında Gümüşhane’nin köye dönüştürülmesinden dem vurması, buna mukabil Canlı’nın ise tam tersi bir istikamette şehirde çok güzel gelişmelerin yaşanıyor oluşundan bahsetmesini birbiriyle çelişik beyanatlar olarak bulduğumuzu ifade etmek istiyorum. Sayın Canlı’nın, toplantıdaki konuşmasında belediye başkan adayımız Ercan Çimen’in kent merkezinde 5 yıl içinde toplam 2 bin 500 konut inşa edeceği yönündeki beyanatlarını gündeme getirerek, bunu inandırıcılıktan uzak bulduğunu açıklaması, Ercan Çimen’le Mustafa Canlı arasındaki büyük vizyon farkını çok açık bir şekilde ortaya koyuyor. Sayın Canlı, 2009 seçimlerinde Harşit’in ıslahı ve şehir çevre yolu ile ilgili taahhütlerimize de o tarihte inanamamış, hatta bunların hayal mahsulü projeler olarak görülmesi gerektiğini dahi söyleyebilmekte hiçbir sakınca görmemişti. Oysa bugün bu her iki proje de Hamdolsun ki start almış ve hummalı bir çalışma ile 2015’te bitirilmesi için yoğun bir gayret sarfediliyor.” diye konuştu.



“CANLI, İLKEL MERDİVENLERE BİLE PROJE DİYEN BİR ZİHNİYETE SAHİP”



Başkan Ergin açıklamasının devamında şunları söyledi: “Sayın Canlı, şimdi de 2 bin 500 evin şehrin dörtte birine tekabül ettiğini söylüyor ve bunun gerçekleştirilmesinin mümkün olmadığını öne sürüyor. Oysa biz AK Parti olarak Van’da 10 ayda 15 bin ev inşa etmiş bir kadronun müntesibiyiz. Bu şehre toplu konutu biz getirdik. Bizim hayata geçirdiklerimizi Canlı’nın hayal dahi edemeyeceği burada bir kez daha kendi sözleriyle teyit edilmiş oldu. Bu şehrin gelişmesinin önünde duranları Gümüşhane asla unutmayacaktır. Öte yandan 2009 seçimlerinde vaat ettiği 29 projenin 3’te 1’ini dahi hayata geçirmekte başarısız kalan Canlı, şimdi kalkıp yeni projelerinden bahsedebilmektedir. Adama sormazlar mı, başkan vaat ettiklerini bitirdin mi ki şimdi yenilerinden bahsedebiliyorsun. Mahalle aralarında yapılan ilkel merdivenleri bile proje diye milletin önüne koymakta hiçbir sakınca görmeyen Canlı’ya en büyük dersi Gümüşhane halkı 30 Mart’ta sandıkta soracaktır.”




Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09