banner333

banner309

Baba Ocağından Başer’e büyük ilgi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Vedat Soner Başer, baba ocağı olan Gözeler (Tembeda) Köyünde komşularıyla adeta gövde gösterisi yaptı.

Siyaset 20.02.2024, 09:16
Baba Ocağından Başer’e büyük ilgi
banner400

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Vedat Soner Başer, baba ocağı olan Gözeler (Tembeda) Köyünde komşularıyla adeta gövde gösterisi yaptı.


31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan Yerel Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Belediye Başkan Adayı Vedat Soner Başer, doğup büyüdüğü İl Merkezine bağlı Gözeler (Tembeda) Köyü hemşerileri ile bir araya geldi.
Başer, MHP Gümüşhane İl Başkanı Mete Kaya ve Parti İl Teşkilatı ile birlikte büyük bir coşkuyla karşılandıkları buluşmada, Gözeler Köylü vatandaşlarla adeta gövde gösterisinde bulundu. Kendisini karşılayan kalabalık karşısında seçim galibiyetine bir kez daha yaklaştığını ifade eden Başkan Adayı Başer, “Köylülerimin bana verdiği bu desteği görünce mutluluktan elim ayağım titredi” ifadelerini kullandı.

“Gümüşhane'de çok güzel bir hava yakaladık”
Aynı coşkuyu 29 Şubat tarihinde Aydın Doğan Spor Salonunda gerçekleşecek olan aday tanıtım programında da beklediği vurgusunu yapan MHP İl Başkanı Mete Kaya, “Gerçekten Gümüşhane'de çok güzel bir hava yakaladık ama karşı taraf yıpratmak için elinden geleni yapıyor maalesef. Vedat Bey’in hiçbir köylüsü arkasında yok dediler. Biz de bunun için siz köylülerimizle bir araya geldik ve sizler bugün bizlere gücünüzü göstermiş bulunmaktasınız. Hepinizden Allah razı olsun Vedat başkanımızı yalnız bırakmadınız. Vedat başkanımıza ve bizlere destek olacak herkesin elinin taşın altına koymasını bekliyoruz” diye konuştu.

“Biz köylülerimizle tek yürek ve tek bilek olmayı her zaman başardık”
Doğup büyüdüğü köyüne olan sevgisini vurgulayan MHP Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Vedat Soner Başer, “Şimdiye kadar pek çok konuşma yaptım ama hiç heyecanlanmamıştım. Bugün köylülerimin bana verdiği bu desteği görünce elim ayağım titredi. Ben köyüm ile her zaman gurur duydum. Allah hepinizden razı olsun. Bizim yüzümüzü kara çıkaracak hiçbir köylümüz olmadı. Gümüşhane’de Gözeler Köyü dendiği zaman kendinden emin olan insanların yaşadığı insanların köyü olarak bilinir. Bizlerde komşuluk hukuku üst seviyededir. Asayiş olayları çok az yaşanır. Biz köylülerimizle tek yürek ve tek bilek olmayı her zaman başardığımız gibi bugün de başardık. Ben sizlere güvenerek bu yola çıktığım için Allah beni mahcup etmeyecek inşallah. Benim köylülerim istese Harşit’in önünü keser, bizi belediye başkanı mı seçtirmeyecek. Elbette o güç sizde var” dedi.
Bir ve bütünlük çağrısını yineleyen Başer sözlerine şöyle devam etti, “Siyasi görüşlerimiz ya da dünya görüşlerimiz farklı olabilir ama bizim ortak bir noktamız var, biz Gözeler köylüyüz. Benim köyüme olan aşkımı köylülerim bilir. Malumunuz bu köyde doğdum ve bu köyde okulu bitirdim. Benim bugünlere gelmemde ki temelleri atan köyümdeki iki tane ilkokul öğretmenimdir Allah onlardan razı olsun. Ben bugüne dek köyümle irtibatı iyi günde kötü günde hiç kesmedim. Hayatımın hiçbir döneminde bu kadar yoğun duygular yaşadığımı inanın hatırlamıyorum. Bu güzel akşamda beni o kadar duygulandırdınız ki, cümlelerime nereden başlamam gerektiği konusunda zorluk çekiyorum. Gözeler köyümüzün bir ferdi olarak, sizleri ve köyümüzü her zaman en iyi şekilde temsil etmeye çalıştım. Bu zamana kadar olduğu gibi, bundan sonra da ayırmadan ve ayrıştırmadan memleketimize hizmet etmek adına çok çalışacağım, söz veriyorum. Sizleri büyük bir coşku ve heyecan içerisinde gördüğüm o ilk an, hayatımın en güzel günlerinden biri olarak kalacak. Bu güzel sürpriziniz, büyük destekleriniz ve misafirperverliğiniz için hepinize çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız” diye konuştu.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 09 Mayıs 2024
İmsak 03:23
Güneş 05:05
Öğle 12:24
İkindi 16:16
Akşam 19:33
Yatsı 21:07