banner333

banner309

AK Parti Gümüşhane İl SKM Başkanlığı “Yeter Da“ Kampanyası Başlattı

AK Parti Gümüşhane İl SKM Başkanlığı "Yeter Da" Kampanyası Başlattı

Siyaset 12.02.2014, 15:29 12.02.2014, 15:39
AK Parti Gümüşhane İl SKM Başkanlığı “Yeter Da“ Kampanyası Başlattı
banner400

 AK Parti Gümüşhane İl Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Ahmet Ergin, Gümüşhane’nin makus talihinin tersine döneceği tarih olan 31 Mart 2014’ün, şehirden çok kendilerine çalışmayı alışkanlık haline getirmiş olanlara çok büyük bir ders olacağını söyledi.

Başkan Ergin, AK Parti Gümüşhane İl SKM Başkanlığı tarafından başlatılan, ‘YETER DA’ Kampanyası dolayısıyla açıklamalarda bulundu. Gümüşhane’nin son 11 yılda aldığı yatırım miktarının 4 milyar lirayı aştığını belirten Ergin, bu miktarın tüm Cumhuriyet hükümetleri içinde rekor bir seviye olduğunu söyledi. Şehrin tüm hayal projelerinin bir bir hayata geçirilmiş olmasının Gümüşhane halkında yarattığı gururun yerel yönetimler anlamında da devamı için, AK Belediyeciliğin ortaya koyacağı imkanları şehrin sabırsızlıkla beklediğini kaydeden Ergin, “Gümüşhane bugün bir yanda devasa kaynakları ve 12 bine yakın öğrenci ve bine yakın idari personeliyle Gümüşhane Üniversitesi’nin gururunu yaşarken, diğer yandan kent merkezinde start almış bulunan abidevi çevre yolu projesi, Harşit Çayı Islah Projesi, 5 yıldızlı otel konforuyla inşaatı dolu dizgin süren yeni devlet hastanesi ve öğrenci yurtları, olimpik yüzme havuzu ve gençlik merkezimiz ile diğer bir çok yatırımlarla “Daima Millet, Daima Hizmet” şiarımızın somut göstergeleri olarak geleceğe güvenle bakmamızın en büyük teminatlarıdır. Gümüşhane halkı tüm bu hizmetlerin hangi iradenin mahsulü olduğunu her kesten çok daha iyi biliyor. Bu sürecin taçlanması için şimdi sıra AK Belediye’ye gelmiştir. Bu sürecin kesintiye uğramadan devamı adına her türlü değer ve kazanımımızı istismar eden anlayışa “YETER DA” demenin şimdi tam vaktidir. Zaman 14 yıl yatıp, bir yıl göstermelik çalışanlara ders vermenin ve “YETER DA” demenin zamanıdır.” dedi.

AK Parti olarak başlattıkları “YETER DA” kampanyası kapsamında özellikle sosyal medya üzerinden çalışma yürüteceklerini anlatan Başkan Ergin, “Gümüşhane kent merkezi önümüzdeki 10 yıllık süreçte bütünüyle değişim sürecine girecek. Adeta şehir yeni baştan inşa edilecek. Şehrin son 15 yıldır yaşadığı fasit daireden çıkması gerekiyor. Bu açıdan şu parti bu aday meselesini aşarak, Gümüşhane’yi yerel yönetimler açısından ‘AK Belediye’ ile buluşturmamız gerekiyor. Seçim kampanyamızla eş zamanlı yürütülecek olan ‘YETER DA’ süreci ile mevcut belediyenin içinde bulunduğu acizlik tüm çıplaklığı ile ortaya konulacak, 15 yıl gibi çok önemli bir tarihsel kesitte, neleri kaybettiğimizin bilgisi kamuoyumuzla Facebook’ta https://www.facebook.com/YeterDa ve Twitter’da https://twitter.com/YeterDa29 (@YeterDa29) adresleri üzerinden paylaşılacaktır. Kentlilik bilincinin geliştirilmesi meselesi, her şeyden önce çağdaş bir kentin olmazsa olmaz ön koşuludur. Toplumsal yaşamın gereği olan çağdaş tüm hizmetlerden Gümüşhane halkı da tam anlamıyla yararlanmalıdır. Gümüşhane, önümüzdeki 10 yıl içinde markakent hedefini gerçekleştirme başarısını gösterecek potansiyele sahiptir. Bunun için biz diyoruz ki;

15 yıllık zillete, YETER DA..

Sağlıksız ve kireçli suya, YETER DA..

Halkı Bizans Oyunlarıyla aldatmaya, YETER DA..

Siyaseti kişisel ihtirasları tatmin aracı olarak kullanmaya, YETER DA..

Göz boyayarak şehri iktidar imkanlarından uzaklaştırmaya, YETER DA..

Sonuç itibariyle halkımız 30 Mart’ta şehrin önünü kesen, hızını sekteye uğratan mevcut belediyecilik anlayışına top yekün ‘YETER DA’ diyerek, yepyeni bir geleceğe artık merhaba diyecektir. Milletimizin bu kutlu kararı, şimdiden mübarek olsun, hayırlar getirsin diyor, aynı zamanda resmi seçim start günümüz olan 15 Şubat Kurtuluş Bayramımız’ın 96’ncı yıldönümünün her anlamda şehrimizin kurtuluşuna vesile olmasını rabbimizden niyaz ediyorum.” diye konuştu.

Yorumlar (1)
mehmet 10 yıl önce
yeter da.ne demek
2
az bulutlu
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 03:51
Güneş 05:25
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:16
Yatsı 20:44