banner333

banner309

Şiran’da caddeler yıkandı

Şiran Belediyesi Koronavirüs tedbirleri kapsamında başlattığı çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Şiran 25.03.2020, 01:36
Şiran’da caddeler yıkandı
banner400

Şiran Belediyesi Koronavirüs tedbirleri kapsamında başlattığı çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Şiran Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri Koronavirüs hastalığı (Covid-19) salgını tedbirleri dolayısıyla başlattığı dezenfekte çalışmalarını, tüm hızıyla sürdürüyor. Şiran’da tüm caddeler deterjanlı köpüklü su ile yıkadıktan sonra ilaçla dezenfekte edildi.

Şiran Belediye Başkanı Mutlu Özel, vatandaşların sağlığının her şeyden önce geldiğini belirterek, “ Şiran’da açık olan manav, bakkal, lokanta, eczane, terminal vb işyerlerimiz ile halka açık wc, çöp konteynerleri, cadde ve sokaklarda dezenfektan işlemi yaptık. Halkımızın ve işyeri sahiplerinin de hijyen kurallarına uymalarını rica ediyorum. Virüs yok olana kadar dezenfektan işlemine devam edeceğiz. Özverili bir şekilde çalışan personelimize çok teşekkür ediyorum. ” dedi.

Ayrıca Başkan Özel “Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın yayınlamış olduğu genelge ile Bilim Kurulu' nca riskli grupta oldukları belirtilen 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımızın kendi sağlıkları ve çevresindekilerin sağlığı için mümkün olduğunca evden çıkmamaları, seyahat etmemeleri, bu konuda bilinçlendirilmeleri yer almaktadır. Mümkün olduğunca 65 yaş ve üzeri büyüklerimizin ihtiyaçlarına cevap vermeye çalışalım. Evde kalmalarını, dışarı çıkmamaları gerektiğini, bunun kendi sağlıkları ve çevresindekiler için şart olduğunu uygun bir dille kırmadan, onları tedirgin etmeden anlatalım.İkametlerinden ayrılmalarına kısıtlama/yasaklama getirilen vatandaşlarımız 112, 155, 156 numaraları üzerinden ihtiyaçlarını bildirebileceklerdir.Durumun ciddiyetinin bilincinde olup tedbirimizi aldıktan sonra hep birlikte bunu da atlatacağız inşallah. Hepimiz üzerimize düşeni yapalım kendimizi ve çevremizdekileri koruyalım.” dedi.

İlgili Fotoğraflar

Şiran’da caddeler yıkandıŞiran’da caddeler yıkandıŞiran’da caddeler yıkandıŞiran’da caddeler yıkandı

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38