banner333

banner309

Şiran’da Belediye aracına çirkin saldırı

Şiran'da belediyeye ait bir kamyonetin iç döşemesi, silecekleri, vitesi, camları ve aynaları, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kırıldı.

Şiran 17.08.2019, 15:05
Şiran’da Belediye aracına çirkin saldırı
banner400

Temizlik çalışmaları yürütürken, arızalanan ve park halinde bırakılan kamyonetin iç döşemesi, silecekleri, vitesi, camları ve aynaları kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kırıldı. Olay yerine jandarma intikal ederek soruşturma başlattı.

Yapılan saldırıya Belediye Başkanı Mutlu Özel’in tepkisi ise çok sert oldu. Başkan özel konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Şiran Belediyesi olarak var gücümüzle halkımız için çalışıyor, onlara daha mutlu ve huzurlu bir kent oluşturmak için gayret gösteriyoruz. Bunu yapanların insan olduğuna ben inanmıyorum, inanmak istemiyorum. Böyle bir anlayış olmaz. Bu zihniyet bu ülkenin insanı değildir. Olaya ilişkin adli ve idari soruşturma devam ediyor. Vatandaşa yaptığımız hizmet engellenemez bu tür çirkin saldırılarla bizi yıldırmazlar. Belediyemize yapılan bu saldırıyı şiddetle kınıyorum” dedi.

Ayrıca Şiran Belediye Başkanı Özel, “Parke tadilatlarımız, çevre düzenlemelerimiz, temizlik işlerimiz, sosyal tesisler, palet fabrikası gibi işlerimiz hızla devam edecek. Bu tip çirkin saldırılarla bizim hizmetlerimizi engelleyemezler. Vatandaşa hizmetten başka bir işimiz olmaz.“ ifadelerine yer verdi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 04:56
Güneş 06:20
Öğle 12:35
İkindi 15:58
Akşam 18:40
Yatsı 19:59