Vücut Tipinize Uygun Mayoyu Seçmek İçin Bilmeniz Gerekenler

Moda 23.07.2022, 12:22 23.07.2022, 12:23
Vücut Tipinize Uygun Mayoyu Seçmek İçin Bilmeniz Gerekenler

Vücut tipinize uygun mayo seçiminde bazı konular çok önemlidir. Kadın mayo modelleri içinde çok fazla seçenek vardır. Bu seçenekler içinden seçim yaparken şık ve hoş bir görünüm elde etmek çok önemlidir. Göbekleri daha belirgin olan kadınlar tek parça ve tek renk modeller içinden seçim yapmalıdır. Özellikle karın kısmında büzgü olan modeller göbeği çok daha iyi toparlar.

Büyük göğüslere sahip olan kadınlar için boyundan bağlanan, kalın askılı ve balenli modeller oldukça ideal bir seçimdir. Küçük göğüslere sahip olan kadınlar ise üçgen, balensiz, destekli modeller içinden seçim yapabilir. Küçük göğüse sahip kadınlar, canlı renkler, desenler ve püsküller ile çok şık bir görünüm elde edebilir.

Geniş omuzlu kadınlar düz renklere sahip olan ve üst kısmı detaysız modellere yönelmelidir. Geniş kalçalı kadınlar ise alt kısmı düz renkli modeller ya da etekli bikiniler içinden ya da elbise mayo seçenekleri içinden seçim yapabilir. Uzun bacaklı kadınlar alt kesimi daha geniş olan mayo ve bikini modellerini tercih edebilir. Böylece bacaklarının uzunluğunu daha fazla ortaya çıkarabilir.

Bikini ve mayo modelleri kişilerin ihtiyaçları göz önünde bulundurularak tasarlanır. Ayyıldız mayo ve bikini kataloğu içinde her vücut tipine uygun şık ve konforlu modeller bulabilirsiniz.

Vücut Tipiniz İçin En Uygun Mayo Modelleri

Vücut tipi mayo ve bikini seçiminde en önemli unsurdur. Vücut tipinize uygun bir mayo ya da bikini seçimi ile hem şık hem de estetik bir görünüm elde edebilirsiniz. Kilolu, büyük ya da küçük göğüslü, geniş kalçalı ya da uzun boylu birçok vücut tipi ve oranlarına uygun kadın mayo modelleri bulunur. Bu modellere göz gezdirelim.

Etekli Mayo

Etekli mayo geniş kalçalara sahip kadınlar için ideal bir seçimdir. Özellikle anne adayları tarafından en çok tercih edilen modellerdendir. Alt parçasına kalçayı örten etek görünümünde kumaşlar eklenen bu bikiniler sizin de favoriniz olabilir.

Yüzücü Mayo

Sportif görünmek isteyenlerin tercihi olan yüzücü mayo modelleri her yaz mevsiminde mutlaka modeller içinde yer alır.

Hamile Mayo

Anne adayları için tasarlanan birçok mayo ve bikini modeli vardır. Hamileyken de kendini şık aynı zamanda konforlu hissetmek isteyen kadınlar birçok model içinden seçim yapabilir.

Straplez Mayo

Üst kısmı ip ya da şerit barındırmayan askısız modeller, tasarımında kullanılan özellikler ile vücuda tam olarak oturur ve kayma yapmaz.

Mayokini

Son yılların en çok tercih edilen modellerinden biri olan mayokini, hem mayo hem bikini severlerin tercihleri arasında yer alıyor.

Toparlayıcı Mayo

Özellikle kilosundan rahatsız olan kadınların tercihi olan toparlayıcı modeller, vücudu tam olarak sarar ve estetik bir görünüm elde edilmesini sağlar.

Yuvarlak Yaka Mayo

Her dönemin yaz mayo seçenekleri içinde yer alan modeller, yüzerken rahat etmek isteyen kadınların tercihidir.

V Yaka Mayo

Bu modeller her dönem popüler olmayı başarıyor. Göğüs dekoltesinden hoşlanan kadınların yaz koleksiyonunda v yaka modelleri görmek mümkün.

Kilosundan rahatsız olan ya da her zaman sade şıklıktan yana olan kadınların tercihi daima düz renkler. Özellikle siyah her dönem plaj modasının favori rengidir.

Şortlu Mayo

Etekli mayolar kadar ilgi gören modellerden biri de şortlu modellerdir. Özellikle kalça kısmı daha geniş olan kadınlar tarafından tercih edilir.

Sıraladığımız tüm modeller içinden birine ihtiyacınız olabilir. Ayyıldız kataloğu içinde çok sayıda renk ve desene sahip olan bikini ve kadın mayo modelleri içinden seçim yapabilirsiniz.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39