banner333

banner309

Su Geçirmez Fermuar Nedir?

Moda 25.06.2021, 15:50
Su Geçirmez Fermuar Nedir?
banner400

Su Geçirmez Fermuar Nedir?

Özel malzemeler kullanılarak üretilen su geçirmez fermuar modelleri, fermuarın bileşenleri olan şerit, dişli ve kürsör kısımlarından iç tarafa sıvı geçmemesi için özel bileşenler kullanılır. Su geçirmez fermuarların şerit bölümleri özel materyallerden meydana gelir. Dişli yapısı olan su geçirmez fermuarların dişli noktalarının üzeri özel bir malzemeyle kaplandığı için içeriye suyun geçmesine söz konusu değildir.

Su Geçirmez Fermuar Kullanımı

Kış aylarında kullanım oranı artan yağmurluk,  mont, kaban,  bot, çizme ve ayakkabı gibi ürünlerde yer alan fermuar bölümlerinin su geçirmez fermuar olması gerekir. Kışın kullanılması planlanan ürünlerin beraberinde dört mevsim tercih edilen branda, çadır, yelken gibi ürünlerde de su geçirmez fermuar tercih edilmesi önemli bir detaydır. Böylelikle olumsuz iklim koşullarında tercih edilen ürünün içerisine su girmesi önlenir.

Su Geçirmez Fermuar Özellikleri

Sağlamış olduğu fonksiyonlar nedeniyle yaygın bir kullanıma sahip olan su geçirmez fermuar modelleri tekstil alanında büyük bir öneme sahiptir. Kullanılan üründe su geçirmez fermuar olduğu zaman insanlara konforlu bir ortam sağlanır. Su geçirmez fermuar modellerine https://www.ecefermuar.com.tr/su-gecirmez-fermuar  adresinden ulaşabilirsiniz.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39