banner333

banner309

Altın Kolye Fiyatları Sınır Süre İndirimde

Altın kolye fiyatları seçeceğiniz modele ve boyuta göre değişiklik gösterebilir. Altın kolyeler altının en incelikle işlenmiş halleridir ve zarafeti simgelerler.

Moda 30.03.2021, 07:53
Altın Kolye Fiyatları Sınır Süre İndirimde
banner400

Altın kolye fiyatları seçeceğiniz modele ve boyuta göre değişiklik gösterebilir. Altın kolyeler altının en incelikle işlenmiş halleridir ve zarafeti simgelerler. KRD Gold kalitesiyle beğeninize sunulan modeller her bütçeye uygun fiyatlara sahiptir.

Her kadının en vazgeçilmez aksesuarlarından biri olan altın kolyelerin her biri özenli işçilikle detayla tasarlanır. Kendinizi özel hissetmenizi sağlayan modeller her tarz kıyafetle uyum gösterebilirler.

Spor giyimi tercih eden kadınlardan şık tarza sahip olan kadınlara kadar her tarzı şıklıkla buluştururlar. Altın zinciri ve özel tasarım kolye ucuyla birlikte hem kendiniz için hem de sevdiklerinize hediye olarak harikalar yaratırlar. Fiyatlar işçiliğe ve altının saflık oranına göre ekonomik olandan yüksek fiyatlı olana kadar değişir.

Baş Harfli Altın Kolye Fiyatları

Çok çeşitli modelleri ile altın kolye fiyatları sevdikleriniz için kolayca alabileceğiniz fiyatlara sahiptir. Sade ve düz modeller şık kadınlar için her zaman moda olan aksesuarlardır.

Popülerliğini asla kaybetmeyen modellerden biri de kolye ucunda baş harf olan altın kolye modelleridir. Eşimize, çocuğumuza, annemize, sevgilimize bizim için özel olan insanlara hediye edebileceğimiz altın kolyeler sevdiklerimizle aramızdaki bağı simgeler.

Ömür boyu kullanılabilecek ve asla değerini kaybetmeyecek bir hediye olan altın kolyeler KRDGold web sitesinden incelenebilir ve online olarak sipariş verilebilir. Her modelin fiyat bilgisi de yazılı olduğundan fiyat karşılaştırması da yapabilirsiniz.

En Uygun Altın Kolye Fiyatları

Her tarza uygun olan altın kolye modelleri çok çeşitlidir. Altın kolye fiyatları da çeşitlere göre değişiklik gösterebilir. Özel tasarım ve yüksek işçilik isteyen modeller daha yüksek fiyatlı olurlar.

Nar, kelebek, kalp, geometrik şekiller gibi modeller en çok tercih edilenler arasındadır. Taşlı minik modeller de şık kadınlar arasında oldukça fazla kullanılır. Gündelik hayatımızda kullanabileceğimiz tarzda minik uçlu modeller ekstra bir efor harcamanıza gerek olmadan şıklığınızı ön plana çıkarıyor.

Sahip olduğu tasarıma göre fiyatları belirlenen altın kolyeler genellikle sade desenle tercih ediliyorlar. Bunun yanında özel günler ve davetler için daha şık ve parıltılı, KRD Gold modelleri de girdiğiniz ortamda göze çarpmanızı sağlıyor. En şık ve en ucuz altın kolye fiyatları https://www.krdgold.com/altin-kolye-modelleri sayfasında yer alıyor!

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48