Slim N Lift Erkek Korse Atlet ile Göbek Gizleme

Moda 25.05.2022, 15:36 25.05.2022, 15:38
Slim N Lift Erkek Korse Atlet ile Göbek Gizleme

Karın toparlayıcı etkisi bulunan ve olduğundan daha zayıf gözükmeyi sağlayan slim n lift; vücudun üst bölgesini tamamen sararak göbek bölgesindeki fazlalıkların gizlenmesine yardımcı olan erkek atlet korse modelidir.

Slim N Lift Erkek Korse Atlet Nedir?

Toparlayıcı özelliği bulunan dikişsiz erkek atlet korse, erkek vücuduna özel olarak üretilmiştir ve göbek bölgesindeki fazlalıkların anında gizlenmesini sağlamaktadır. Sıkılaştırıcı etkileri sayesinde vücudun daha fit gözükmesini sağlayan bu korse modelleri, karın kaslarının aktif hale gelmesine yardımcı olur. Korse üzerinde yer alan özel şekilli dikişleri sayesinde karın çevresinin kaslı gibi olmasını sağlar. Baklava desenleri ile vücudun atletik olmasını sağlar. Fazla kiloların gizlenmesini sağlarken aynı zamanda bölgesel incelme ve zayıflama sağlayan erkek atlet korse, vücutta şekillendirici etki meydana getirmektedir. Giyildiği andan itibaren birkaç beden incelme sağlar. Göğüs bölgesini toparlayarak daha kaslı olmasını destekler. Gerek özel günlerde gerek günlük hayatta gerekse spor sırasında kullanılabilme özelliğine sahiptir.

Erkek Göbek Korsesi İnceltir mi?

Mikrofiber ve elastan kumaşlardan elde edilmiş olan slim n lift erkek korse modelleri, sıkılaştırıcı özelliği sayesinde vücudun olduğundan daha zayıf ve ince gözükmesini sağlamaktadır. Oldukça ince ve esnek bir kumaş özelliğine sahiptir. Böylece hemen her kıyafetin altına daha zayıf gözükmek, fazla kiloları gizlemek için kullanılabilmektedir. Günlük hayatta hareket kısıtlaması meydana getirmeden rahat bir şekilde kullanılabilmektedir. Spor yaparken kullanıldığı zaman kasların çalışmasını sağlayan erkek atlet korse, yağların yakılmasına yardımcı olmaktadır. Ayrıca vücut metabolizmasını destekleyerek, daha hızlı bir şekilde kilo verilmesine yardımcı olur. Bu da bölgesel incelme ile birlikte şekillendirici etki oluşturur. Kalıcı incelme konusunda dolaylı bir şekilde etki göstermektedir. Fazla kiloların gizlenmesini sağlayan bu korseler, oldukça hızlı bir şekilde daha ince ve sıkı gözükmenizi sağlar.

Erkek Korse Atlet ile Göbek Eritme

Bel, basen ve göbek bölgesine aynı anda etki sağlayan, kısa süre içerisindeki birkaç beden birden incelme meydana getiren erkek atlet korse, göbek bölgesinde yer alan fazla yağların gizlenmesini sağlar. Göbek bölgesi vücutta yağlanmaya en müsait olan alandır. Çünkü hareketsiz bir bölgedir ve burada incelme sağlamak için karın kaslarının aktif olmasını sağlamak gerekir. Erkek atlet korseler, karın kasları üzerine direkt etki sağlarken aynı zamanda sıkılaştırıcı özelliği ile incelme de meydana getirmektedir. Bu korseleri giydiğiniz zaman göbek ya da vücudun üst tarafında toplanan yağlar eşit bir şekilde dağılmaktadır. Erkek atlet korseler fazlalıkları anında gizlerken, bunların kalıcı olarak vücuttan atılması konusunda destekleyicidir. Fakat, bunun için düzenli bir şekilde kullanılması gerekir. Ayrıca spor ve diyet de gereklidir.

Üçgen Gösteren Korse Ne İşe Yarar?

Zayıflama konusundaki etkileri ile bilinen ve göbek, karın çevresine anında etki sağlayan erkek atlet korseler, ideal vücut ölçülerine kavuşmak için yardımcı olmaktadır. Eğer erkek korse atlet ne işe yarar diye merak ediyorsanız, sıkılaştırma etkisinin yanı sıra sırt bölgesine sağladığı destekleyici etki ile omurga duruşunu ve sağlığını düzenlemektedir. Böylece duruş bozukluğunun önlenmesine de yardımcı olur. Sarkmaların giderilmesi, fazlalıkların gizlenmesi ve vücudun atletik görünmesi için bu korse modelinden destek alabilirsiniz.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 30 Nisan 2024
İmsak 03:38
Güneş 05:15
Öğle 12:24
İkindi 16:14
Akşam 19:23
Yatsı 20:54