banner333

banner309

Topkara çifti son yolculuğuna uğurlandı

İstanbul Beyoğlu'nda dün meydana terör saldırısında hayatını kaybeden Gümüşhaneli hemşehrimiz Adem Topkara ve eşi Elif Topkara son yolculuğuna uğurlandı. Çiftin 7 aylık olan oğulları Yağız ve 2,5 yaşındaki kızları Elif İlay hem yetim hem de öksüz kaldı.

Gurbet 15.11.2022, 00:39
Topkara çifti son yolculuğuna uğurlandı
banner400

Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde dün meydana gelen hain saldırıda 6 kişi hayatını kaybetmişti. Hayatını kaybedenler son yolculuklarına uğurlandı. 

Hain saldırıda hayatını kaybeden Gümüşhane’nin Kürtün ilçesine bağlı Özkürtün Beldesinden Adem Topkara (40) ve Rizeli eşi Mukaddes Elif Topkara (37) için ikindi namazının ardından Sarıyer Ayazağa Merkez Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. 

Törene İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Şaban Yılmaz, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, Sarıyer Belediye başkanı Şükrü Genç, CHP İstanbul Milletvekilleri Turan Aydoğan, Akif Hamzaçebi, Gökhan Zeybek, MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, CHP Gümüşhane İl Başkanı Bedri Ağaç, acılı babalar Mustafa Topkara, Abdi Köseoğlu ve aile yakınları katıldı. 

Burada basın mensuplarına konuşan baba Mustafa Topkara, "Halasının yanına bıraktılar çocukları, hadi biraz dışarı çıkarım dediler. Yapacak bir şey yok" dedi. Kızının tabutuna kapanan Abdi Köseoğlu ise gözyaşlarına hakim olamadı. 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın da tabutunu omuzladığı Topkara çifti, cenaze namazından sonra Ayazağa Mezarlığı'nda toprağa verildi. 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48