banner333

banner309

Eskişehir’de Gümüş Akademi Başladı

Gümüşhaneliler Derneği tarafından üniversitede okuyan öğrencilere yönelik eğitim öğretim süresince her ay düzenlenen ‘Gümüş Akademi’ programı başladı.

Dernek 15.11.2022, 10:58
Eskişehir’de Gümüş Akademi Başladı
banner400

Gümüşhaneliler Derneği tarafından üniversitede okuyan öğrencilere yönelik eğitim öğretim süresince her ay düzenlenen ‘Gümüş Akademi’ programı başladı.

Geçmiş yıllarda olduğu gibi öğrencilerin ilgi gösterip katıldığı Gümüş Akademi programına Eskişehir’de ikamet eden alanında başarılı iş insanları ve  yöneticiler katılarak bilgi ve tecrübelerini gençlerle paylaşıyorlar. Sorulan soruları cevaplandırıyorlar.

Gümüş Akademinin bu haftaki konuğu Eskişehirde faaliyet gösteren ve konut inşaatlarının öncü firmalarından birisi olan Yaver İnşaat’ın Ltd.Şti.nin yönetim kurulu başkanı Mak.Müh.Fatih Kumaş oldu.

Düzenlenen etkinliğe ayrıca Gümüşhaneliler Dernek Başkanı İrfan Ataman ve Yönetim Kurulu Üyeleri Osman Nebioğlu ve Tuncay Aydın katıldı.

İş insanı Fatih Kumaş yaptığı açıklamada özetle şunları söyledi “Gümüşhaneliler Derneğine siz kıymetli öğrencilerimizle bizleri buluşturduğu için çok teşekkür ediyorum.Bizlerde yıllar önce sizler gibi bugünlerden geçerek iş hayatına atıldık.Hangi işi yaparsanız yapın önce dürüst ve çalışkan olmak zorundasınız. Ülkemizin bu nitelikleri taşıyan gençlerine çok ama çok ihtiyacı var.Eğitim hayatınız boyunca sizlere her türlü imkanı sunan güzel bir şehirde okuyorsunuz. Bunun kıymetini iyi bilin. Kendinizi iyi yetiştirin ve geliştirin. Girişimci olun.Başarılar diliyorum. Her zaman yanınızdayız.” Dedi.

Gümüş akademi etkinliğinde açıklamalrda bulunan Eskişehirdeki Gümüşhaneliler Derneği Başkanı İrfan Ataman “Eskişehirde sizlerle bir arada olmaktan dernek olarak çok mutluyuz. Tüm hemşehrilerimize Eskişehirli dostlarımıza teşekkür ediyorum.Gençlerine sahip çıkmayan toplumlar geleceklerinide kurtaramazlar. Sizlere güveniyoruz. Anne babalarınızın bizlere emanetisiniz.”dedi.

Bu yıl üniversite sınavının kazanarak Eskişehir’e gelen öğrencilerin kendilerini tanıttığı Gümüş Akademi etkinliğinde Anadolu,Eskişehir Teknik ve Osmangazi Üniversitelerinin çeşitli fakültelerinde okuyan öğrenciler de duygu ve düşüncelerini dile getirerek, Gümüşhaneliler Derneğine bu organizasyondan ötürü teşekkür etti.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48