banner333

banner309

GÜDEF'den, Bakan Işık'a Ziyaret

Ankara Gümüşhane Dernekler Federasyonu (GÜDEF), Bilim sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ı makamında ziyaret etti.

Gurbet 20.02.2014, 17:58 20.02.2014, 18:00
GÜDEF'den, Bakan Işık'a Ziyaret
banner400

 GÜDEF heyeti hayırlı olsun temennilerini belirterek böyle kritik bir dönemde Gümüşhaneli hemşerilerimizin önemli görevlere getirilmesinden mutluluk duyduklarını belirttiler.

Toplantı öncesinde yaklaşık 75 kişiye yakın Gümüşhaneli hemşerisi ile yemek yiyen Fikri Işık hemşerilerinden gelen yoğun ilgi ve memnuniyetten mutlu olduğunu vurguladı. Öğlen yemeği sonrasında heyet ile konferans salonunda tekrar bir araya gelerek tanışma toplantısı gerçekleştirildi.

GÜDEF Genel Başkanı Hamdi Arslan, Gümüşhane heyeti adına konuşmasını yaptı. Arslan “ Bakanımıza yeni görevinin hayırlı uğurlu olmasını dilerim. Bakanımız siyasete girdiği günden beri seçim bölgesi olmasa da, bizlerin yani Gümüşhanelilerin her zaman yanında oldu, olmaya da devam ediyor.  Tabi ki böyle kritik bir dönemde de, devletimizin en önemli makamlarından birine Gümüşhaneli hemşerimizin gelmesi bizim için onur ve gurur vericidir. Değerli bakanımız ülkemize hizmet aşkı ile geçmişinde de çok başarılı çalışmalara imza atmıştır. Sayın bakanımız hep ışık saçmaya devam etmiştir, bundan sonrada bu ışığı ile ülkemizi ve bölgesini aydınlatmaya devam edecektir. “ diyerek düşüncelerini  belirtti.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık öncelikle bu nazik davet için tüm hemşerilerine teşekkür etti. Ayrıca hemşerilerinin tek tek sorunlarını ve isteklerini dinleyerek  detaylı bir şekilde ilgilendi. Ayrıca Işık; Gümüşhanelilerin büyük şehirlerde yoğun bir şekilde bulunduğu için birlik ve beraberliklerini korumaları gerektiğini söyledi. Işık “ Bugüne kadar hemşerilerimiz bizim yanımızda oldu, bizde onların isteklerine makul şekilde cevap vermeye çalıştık. Hemşerilerimizin bu birlik ve beraberliğinden gurur duyuyorum. Yakın zamanda Gümüşhane’ye bir takım ziyaretlerde bulunacağım, hemşerilerimizin sorunlarını memleketimizde de dinleyeceğiz.” dedi.  Bakan Işık heyete tekrar teşekkürlerini belirterek “ kapımız Gümüşhaneli hemşerilerimize her zaman açık, bir hemşeriniz olarak her zaman yanında olmaya devam edeceğim.” diyerek sözlerine son verdi. 

Yaklaşık iki saat süren toplantı en son toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.  

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (1)
Murat kurt 10 yıl önce
Fikri beyin başarılarını takdir ediyoruz Ankara'daki federasyonda yönetim katılanlar başarılarını dilerim birlikte. Olarak iyi hizmetler ediniz
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48