banner333

banner309

Nuxe Ürünleri

Güncel 17.01.2019, 14:59 23.01.2019, 23:00
Nuxe Ürünleri
banner400

Fransız dermokozmetik markası olan Nuxe cilt ve saç bakım ürünlerinin üreten bir markadır. Deforme olmuş ciltlerde, güneşin ve çevresel faktörlerin cilt üzerindeki etkilerini yok etmek için Nuxe markasının ürettikleri ürünler cildin eski görünümüne ve daha sağlık bir cilde kavuşmanızı sağlar. Nuxe markası cilt bakım deneyimlerini yılların verdiği tecrübeyle ürünlere aktararak doğadaki bitkilerin gücünü kullanarak geliştirilmiş formüllerle önemli bir cilt markası olmayı başarmıştır. Nuxe ürünleri dermatoglar tarafından en çok önerilen ve recete ile tedavi edici ürünler olarak kullanılır.

Nuxe Markasının Ürünlerinin Özellikleri

  • Nuxe markası ürünlerini doğadaki bitkilerden kullanarak üretir.
  • Ürünlerindeki bitkiler cilde saf temizliği, parfümsüz olması ise cilde yumuşaklık ve parlaklık kazandırır.
  • Nuxe ürünleri doğal botantik aktif maddeler içerir.
  • Ürünlerinde hiç bir mineral yağ ve hayvansal kökenli maddeler içermez.
  • Paraben içermeyen bu ürünler testler bağımsız bir laboratuvar tarafından yapılıp ve araştırma bakanlığı tarafından onaylanır.
  • Çevre dostu olan markası çevreyi korumak için ürün kutuları geri dönüşüm maddelerinden üretilmektedir.

Yıpranmış Ciltler İçin Nuxe Creme Merveillance Ürünü

Cilde yerleşmiş cilt problemleri ve yaşlılık belirtisinin en aza indirmek için üretilen Nuxe Creme Merveillance ürünü sizi bu problemlerden kurtaracaktır. Kırışıklıkları en kısa zamanda kaldırarak cildi besleyen bu krem yeni bir yüze sahip olmanızı sağlar. Kırışıklıkları açmak için üretilen bu krem cildinize hoş bir koku ile harika bir yumuşaklık ve pürüzsüzlük kazandırır.

Baume Levres Onarıcı Bakım Dudak Kremi

Baume Levres onarıcı bakım kremi hassas ve kuru ciltler için üretilmiş bir üründür. İçeriğindeki akasya balı, ayçiçeği, misk gülü, tatlı badem yağı, shea yağı ve greyfurt özleri sayesinde dudaklarınızı soğuktan koruyarak çatlamasını önler.

Huile Prodigieuse Kuru Yağ Ürünün Özellikleri

Huile Prodigieuse kuru yağ ürünü doğal içeriklerinden oluşur ve E vitamininle zenginleştirilen bu ürün içerisindeki 6 değerli bitkisel yağ ile saçları ve cildi yağlı his bırakmadan besler, onarır ve yumuşacık olmasını sağlar. Bu ürünü yüzünüze, saçınıza ve vücudunuza tek başına kullanabileceğiniz gibi yüz ve vücut kremlerinize, şampuanlarınıza ve saç şekillendiricilerinize, fondötenlerinize karıştırarak kullanabilirsiniz. Sizde cildiniz ve saçlarınız için Nuxe ürünlerini sitesinden bulabilirsiniz.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48