banner333

banner309

Miramak Farkı ile Su arıtma Sistemleri

Güncel 07.04.2021, 21:10
Miramak Farkı ile Su arıtma Sistemleri
banner400

Suyun olduğu her yerdeyiz mottosu ile suya değer veren Miramak firması en kaliteli su arıtma cihazı modelleri ve içerisindeki malzemeleri ile hizmet veriyor. 1981 yılından beri ticaret içinde olmayı başarış ve birçok alanda hizmet sağlamayı başarmış olan firma manyetik teknolojiyi kullanarak farklı bir hizmet anlayışına sahiptir.

Manyetik kireç önleyici sistemler mıknatıs yardımı ile birlikte manyetik bir alan oluşturur. Manyetik alandan geçen su içerisinde bulunan kalsiyum ve magnezyum elementlerinin yapısını değiştirir. Ayrıca elementler üzerinde bütün elektrikler yükler eksiden pozitife doğru ilerler. Minerallerin böylece birbirlerini itmesi sağlanır ve su içerisinde birbirine değmeden dışarı atılımı gerçekleşir. Manyetik kireç önleyici cihazlar suyun doğal formuna zarar vermeden elementleri koruyarak işlev gösterir.

Evsel Su Arıtma Sistemleri

Evsel su arıtma sisteminde kullanılan şebekeden gelen su ters ozmos yöntemiyle birlikte filtreler yardımı ile içme suyuna dönüşür. Özellikle de evlerde kullanılan en çok tercih edilen su arıtma sistemi tezgâh altı su arıtmalardır. Miramak Firmasının geliştirdiği kireç önleyici destek sayesinde de cihazlarınızda zamanla bozulma meydana gelmeyecektir.

Tezgah altı olarak kullandığınız su arıtma cihazları bakterilerden, katı ve zararlı bileşenlerden ayırarak insan vücudu formuna en uygun şekilde size sunar. Bu işlem sonucunda da kokusuz, berrak ve yumuşak içimli bir suya sahip olursunuz. Yıllardır bu sektörde adını duyurmayı başarmış olan Miramak Firması suyun her damlasını önemseyerek hizmet veriyor.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46