banner333

banner309

Kombi Bakımı Ne Zaman Yapılmalı?

Beyaz eşyalar dijital ve elektronik olduğundan her beyaz eşya için bakım yapılmasının önemi büyüktür. Fakat tüm kış ayları boyunca çoğu zaman hiç kapatmadan kullanılan kombilerin bakımlarının tüm beyaz eşyaların bakımlarından önemli olduğu söylenebilir.

Güncel 11.01.2020, 23:48 11.01.2020, 23:57
Kombi Bakımı Ne Zaman Yapılmalı?
banner400

Kombi bakımlarının aslında süre olarak bir tarihi yoktur. Fakat en iyi kombi bakım zamanı kış ayları başlamadan önce gelen sonbahar mevsimidir. Sonbahar mevsiminden hemen sonra gelen kış ayları boyunca yapılan bakım nedeni ile kombiler daha aktif ve daha sağlam bir şekilde kullanılır. Kombi bakımları yapılmadığında tam da kış ortasında kombi arızalarının gelişebilme ihtimali çok doğaldır. Kombinin kış ayları içinde arıza yapması birkaç gün sürecek bazı kombi arızalarının tamiri nedeni ile yaşam alanlarının soğuk ortamda kalmasına neden olabilir. Buca Vaillant Kombi Servisi olarak kombi bakım ve kombi onarımları tarafımızca yapılmaktadır. Kombi onarım ve kombi bakımları için bizlere telefon numaralarımızdan, internet adreslerimizden ve mail adreslerimizden ulaşabilirsiniz. Kombi arıza giderme ve kombi bakım sonrasında siz değerli müşterilerimiz için bakım ve onarım garanti süreci uygulamamız bulunmaktadır.

Kombilerde Arıza Giderme

Her beyaz eşya gibi kombilerde de aralıklı süreçlerde arıza gelişmektedir. Dijital ve elektronik olan bu cihazlarda arıza geliştiğinde diğer beyaz eşyalara göre bu arızalar biraz daha tehlikeli ortamlar oluşturabilir. Bunun nedeni kombilerin diğer beyaz eşyalardan farklı olarak gaz ile de çalışmasıdır. Su, gaz ve elektrik ile çalışan bu cihazlar arıza yaptığında patlamalı arızalar da çıkartabilmektedir. Vaillant Kombi Servisi olarak siz değerli müşterilerimize önerimiz, kombilerde patlamalı arızalar oluştuğunda kombinizi hızlı bir şekilde elektrik su ve gaz sisteminden ayırmanızdır. Elektrik su ve gaz sistemi kapatıldığında kombi arızalarının tamir edilebilmesi için hızlı bir şekilde servis çağırmak gereklidir. Kombi arızalarının oluşmaması için kombilerin bakımlarının düzenli yapılması gerekir. Kombi bakımlarının düzenli yapılmaması dahilinde kombilerde bir takım arızaların görülmesi muhtemeldir. Kombilerde bakımı yapılmadığında görülebilecek arıza çeşitleri; kombinin su damlatması, kombinin patlamalı yanması, kombiden gaz kokusu gelmesi kombinin çok s

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11