banner333

banner309

Kalp Renklerinin Anlamı

Emojiler günlük yaşamın vazgeçilmez simgeleridir. Emojiler, mesajları iletmesi kolay olan, sözlü olmayan bir simgelerdir. Sanal ortamda iletişim kurmak için sadece emojileri kullanılabilecek kadar çok emoji vardır. Kalp emojisi ise bütün emojiler arasında en çok kullanılan emojidir.

Güncel 30.03.2021, 17:31
Kalp Renklerinin Anlamı
banner400

Emojiler günlük yaşamın vazgeçilmez simgeleridir. Emojiler, mesajları iletmesi kolay olan, sözlü olmayan bir simgelerdir. Sanal ortamda iletişim kurmak için sadece emojileri kullanılabilecek kadar çok emoji vardır. Kalp emojisi ise bütün emojiler arasında en çok kullanılan emojidir. Bütün sosyal medya üzerinden yapılan iletişimlerde kalp emojisini bir kez de olsa kullanmışsınızdır. Kalp simgesi genel olarak aşkı ve sevgiyi ifade etmek için kullanılır. Kalp sevginin, aşkın sembolüdür. Bir çok rengi olan kalp emojisinin mavi, mor ve siyah renkleri de fazlasıyla kullanılmaktadır.

Peki mavi kalp,mor kalp ve siyah kalp kullandığınız zaman karşınızda ki kişiye verdiğiniz mesajın ne olduğunu biliyor musunuz? Eğer bilmiyorsanız biz sizler için araştırdık, yazımızın devamından öğrenebilirsiniz.

Öncelikle kalp renklerinin anlamlarını anlatmadan önce renklerin anlamlarına değinmeliyiz. Mavi renk, denizleri, sakinliği, dinginliği, huzuru, mavi gökyüzünün güzelliğinin simgesi haline gelmiştir. Mavi renk, sakinliğin, huzurun ve dengenin sembolüdür. Sembolizmde ise mavi dostluğu, barışı, güveni ve ilahi bilgeliği ifade eder.? Bir kişiye gönderdiğiniz mavi kalp anlamı ise; dostluk, sadakat ve güven anlamına gelir.

Mor rengin ise bir gücü vardır. Genellikle kraliyet, lüks, güç ve hırs ile ilişkilendirilir. Mor renk ruhu etkileyen özel bir renktir. zenginlik, yaratıcılık, bilgelik, haysiyet, gizem, bağımsızlık ve sihir anlamlarını ifade eder. Mor kalp anlamı ise merhamet, sevgi ve bağlılığı ifade edebilir. Anlayış ve şefkatli aşkla ilgili olarak kullanılır.

Siyah renge gelecek olursan, siyah bütün renkler arasında en koyu olan renktir. Siyah renk, ışığı temsil eden beyaz rengin tam tersi olan kapanışı ve sonu temsil eder. Siyah aynı zamanda şıklığı simgeleyen akşamın rengidir. Siyah, zarafet, ciddiyet, gerçeklik, güvenilirlik ve baştan çıkarma anlamına gelir. Siyah renk aynı zamanda keder ve ölüm anlamına gelir. Siyah kalp anlamı da genellikle aşk acısını, ayrılık acısını yansıtmak için kullanılır ve aşkla bağlantılı olarak öfke, keder veya üzüntü anlamına gelir. Kasıtlı olarak siyah kalp❤ kullananlar genellikle soğukluğu, ciddiyeti, aynı zamanda kibir ve benmerkezciliği sembolize eder. Ayrıca siyah kalp❤ aşk ilanı aldığınızda ve kişiyi incitmek istemediğinizde de gönderilebilir.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11