banner333

banner309

İnstagramda GT Nedir?

İnstagram sosyal medya kullanıcıları tarafından en çok kullanılan sosyal medya platformudur. Instagramın hayatımıza girmesiyle pek çok kelimeyle tanıştık.

Güncel 30.03.2021, 07:55
İnstagramda GT Nedir?
banner400

İnstagram sosyal medya kullanıcıları tarafından en çok kullanılan sosyal medya platformudur. Instagramın hayatımıza girmesiyle pek çok kelimeyle tanıştık. Bunlardan bir tanesi de Gt'dir. İnstagram kullanıcı iseniz mutlaka bu kısaltmayı duymuşsunuzdur. Merak ettiğiniz Gt ne demek sorusunun cevabı için doğru adrestesiniz.

İnstagram kullanıcıları hesapları üzerinden fotoğraf veya video paylaşımı yapıp diğer hesaplar tarafından beğenilmek ister. Bazı kullanıcılar sadece fotoğraf paylaşımı amaçlı kullanırken, bazı kullanıcılar ise paylaştıkları fotoğrafların çok sayıda kullanıcı tarafından görülmesi, beğenilmesi ve sayfasını takip ettirme amaçlı kullanır.

Takipçi sayısını arttırmak amaçlı paylaşım yapan kullanıcılar bir çok yol denerler. Takipçi satın almak da bu kullanılan yollardan biridir. Fakat takipçi satın almak çoğu zaman organik takipçi kazandırmaz. Beğeni ve yorumda pek etkisi olmaz. Gt takipçi satın almanın aksine geri dönüşü olan bir takipçi kazanma yöntemidir.

Şimdi gelelim instagramda gt ne demek sorusunun anlamına ve açılımına. İnsagram'da kullanılan ” GT ” kısaltması Geri Takip kelimelerinden türetilmiştir. Takipçi sayısını çoğaltmak isteyen kullanıcılar, genellikle çok takipçisi olan profillerin paylaştığı fotoğrafların altına yazarlar yani yorum yaparlar. Bu sayede Gt yazısını gören kişiler sizi takip eder ve takipçi sayınız artar.

Yaptığınız Gt yorumlarından size dönüş yapanlara aynı şekilde sizde takip yapmalısınız. Takiplerine geri dönüş yapmazsanız, sizi takip eden kullanıcılar takiplerini geri çekebilirler ve takipçi sayınızda yükselme olmaz. Ayrıca çok fazla yorum atmamaya da dikkat etmelisiniz. Fazla yorum yaparsanız yorum engeli de alabilirsiniz.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48