banner333

banner309

Farmasi Yeni Üyelik Sitesi

Farmasi yeni üyelik sitesi arıyorsanız hoş geldiniz. Farmasi üyelerine kazandırmaya devam ediyor. Farmasi markasının değeri ve bilinirliği gün geçtikçe artmaktadır. Bu artış dengeli ve doğru bir şekilde ilerlemektedir.

Güncel 24.12.2020, 20:29
Farmasi Yeni Üyelik Sitesi
banner400

Farmasi yeni üyelik sitesi arıyorsanız hoş geldiniz. Farmasi üyelerine kazandırmaya devam ediyor. Farmasi markasının değeri ve bilinirliği gün geçtikçe artmaktadır. Bu artış dengeli ve doğru bir şekilde ilerlemektedir. Farmasi ile çalışanların memnuniyeti de yapılan yorum ve geri dönüşler sayesinde anlaşılmaktadır. Farmasi sizlere eğlenceli ve rahat bir çalışma ortamı sunar. Bu ortamın bir üyesi ve bir Farmasi çalışanı olmak için Farmasi yeni üyelik seçeceğinden, üye olarak kendi Farmasi çalışma alanınızı başlatabilirsiniz!

Farmasiye üye olduktan hemen sonra, ciddi ve profesyonel bir ortama adım atmış olacaksınız. Farmasi, müşteri fikirlerine değer vererek çalışmalarını yapar. Müşteri değerlendirmelerini hızlıca yapar ve en iyisini başarana kadar çalışır. Sizler de profesyonel ve başarılı çalışma alanına sahip bu ortamda çalışma fırsatını elde ederek kendinizi geliştirebilirsiniz!

Farmaside Mevki Sıralaması

Farmaside pek çok farklı mevki bulunur. Bunlara örnek vermek gerekirse; Farmaside girişimci olarak çalışan birisi; kayıt yaptırmış, Farmasi yönetmenlik ve çalışma şartlarını onaylanmış ve marka tarafından da kaydı onaylanmış kişileri ifade eder. Girişimci olarak çalışan bir Farmasi üyesinin her ay yaklaşık 140 TLye yakın bir satış yapması ya da sipariş aldırması gerekir. Yaklaşık olarak 140 TL oranındaki bu para enflasyon miktarları ile revize edilebilir. Herhangi bir kampanya ayı boyunca kişisel ya da ekibi ile birlikte 500 TLden 1500 TLye kadar satış yapanlar üyeler de %3lük seviyeye ulaşarak girişimci ünvanına sahip olabilirler.

Ayrıca bireysel ya da ekip çalışmasıyla yaptıkları bu satışların toplam tutarlarından yaklaşık %3’ünü prim olarak da alma şansına sahip olurlar. Yine aynı şekilde bir kampanya ayı boyunca kişisel ya da ekibi ile birlikte, bu sefer 1500 TL ile 4000 TL arasında satış yapan çalışanlar, %7 seviyesine ulaşmış olarak girişimci unvanlarını devam ettirip korumaya hak kazanırlar. Yine, yaptıkları satışların bireysel ya da ekip ile olduğu fark etmeksizin %7lik kısmını prim olarak alabilirler. Farmasi üye ol sitesi ile kayıt işlemlerini gerçekleştirmek oldukça kolaydır.

Farmasi Yeni Üyelik Sitesi

Lider kavramı ise kampanya aylarından biri içerisinde bireysel ya da ekip ile birlikte 4000 ile 8000 TL arasında satış yapmayı sağlayan üyelere verilen bir ünvandır. Üst lider, kampanya aylarından biri içerisinde 8000 ile 12000 TL civarında satış yapanlara denir. Yönetici, kampanya ayı boyunca 12000 ile 18000 TL arasında, müdür ise 18000 TL ve üzeri satış yapanlara verilen ünvanlardır. Girişimci kavramı için geçerli olan her hak, lider, üst lider, yönetici ve müdür için de geçerlidir.

Müdürlük mevkine ulaşmış kullanıcılar, mevkilerini 12 ay içerisinde, 5 ay boyunca koruyabilirlerse; direktör mevkine geçmeye yani bir üst basamağa çıkmaya hak kazanırlar. Direktörler primler hariç toplamda 25000 TL kadar bonus alır. Farmasi üyelik sitesi https://farmasiyeuyeol.com/ ile kolay bir şekilde sizler de üye olabilirsiniz.

Sizler de Farmasi yeni üyelik kısmından, Farmasiye üye olabilir ve Farmasi ile çalışarak bu unvanlardan birine sahip olma fırsatını yakalayabilirsiniz!

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09