banner333

banner309

Aydöner: Deprem Bölgesinde Yaraları Sarmaya Çalışıyoruz

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkan danışmanı hemşehrimiz, Baki Aydöner, deprem bölgesindeki son durumu ve Büyükşehir olarak yapılanları anlattı.

Güncel 05.03.2023, 21:40 05.03.2023, 21:51
Aydöner: Deprem Bölgesinde Yaraları Sarmaya Çalışıyoruz
banner400

6 Şubat gerçekleşen Kahramanmaraş merkezli deprem sonrası İBB'nin deprem bölgesinde yaptığı çalışmaları Baki Aydöner şöyle açıkladı;

"İBB Yöneticileri olarak tüm emekçilerimizle Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’nun  Liderliğinde 6 Şubat Pazartesi’den beri gerek AKOM’da gerek sahada tüm gücümüzle deprem mağduru olan vatandaşlarımızın yanında olduk , olmaya devam ediyoruz.  11 İl’e sürekli yardımlarımız devam ederken bölgede fizikende bulunuyor, güzelim yurdum insanımıza dokunamaya acısını paylaşmaya gayretle çalışıyoruz. 

Bu kapsamda , İBB CHP Meclis Üyelerimiz ve kurum yöneticilerimizle  3 Günde Deprem’den etkilenen  6 İL (Malatya , Kahramanmaraş , Gaziantep , Adıyaman , Şanlıurfa ve Diyarbakır) 9 İlçe , 2 Beldemizdeki mağdur vatandaşlarımızı , Kimsesizlerin Kimsesi şiarıyla hizmet veren Cumhuriyet Halk Partili Büyükşehir ve İlçe Belediyelerimizin Lojistik Merkezlerini , İlk gününden beri alandan ayrılmayan Milletvekillerimizi , Parti Yöneticilerimizi , candan çalışan fedakar KAMU emekçilerimizi , Malatya Büyükşehir Belediye Başkanını , Sultangazi , Esenler İlçe Belediyelerinin Alandaki İlgili Birimlerini ve fiziki koşulları uygun İL ve İLÇE Başkanlıklarını ziyaret ettik. 

İtiraf edeyim ; Depremin verdiği zararı , yaşananları , hala yaşamaya çalışanları , kaybettiklerimizi , İNSANI , Canı , Ağacı , Suyu , Havayı , Taşı , Toprağı hangi birini nasıl anlatsam Sözle , kelimeyle , tümceyle anlatmak için dağarcığım yetmez… 

İnsanlarımızın evlerinin duvarları arasında , sokaklarında , köylerinde , mahallelerinde , okullarında , iş yerlerinde , yaşadıkları , paylaştıkları , sırları , muradları , sevinçleri , mutlulukları , kederleri , hayalleri , aileleri , sevdikleri yok olmuş… 

“Nesini Söyleyim Canım Efendim” demiş ya , hal ve ahval bu şekilde… 

Siz kıymetli hemşerilerimizle , çeşitli yardım kuruluşlarının desteğiyle ve İstanbul Büyükşehir Belediyemizin tecrübeli kadroları ve ilgili birimleriyle eminim bu süreçlerede derman olacağız. 

İlim’den ayrılmadan , İlimden gidilmeyen yolun sonu karanlıktır kavramıyla hep beraber yaşamak temennisiyle… 

Güzel Yurdum çok çok geçmiş olsun , başımız sağolsun. Bizleri çalışmamızda yalnız bırakmayan , günün erken saatlerinden gecenin en geç saatlerine kadar eşlik eden can yoldaşlarımızada ayrıca teşekkür ederim.

Saygılarımızla

Baki Aydöner

İBB Başkan Danışmanı

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48