banner333

banner309

Almanyada Üniversite Eğitimi

Almanya kendinizi bir bakıma ülkenizdeymişçesine rahat hissedebileceğiniz ortamlar sunarak, uygun fiyatları ve özellikle de ülkemize olan kolay ulaşım olanaklarıyla cazip bir konum. Burada birçok kaliteli üniversite ve Almanca veya İngilizce dil eğitimi alabileceğiniz dil okulları bulunmakta.

Güncel 12.03.2021, 18:06 12.03.2021, 22:39
Almanyada Üniversite Eğitimi
banner400

Almanya kendinizi bir bakıma ülkenizdeymişçesine rahat hissedebileceğiniz ortamlar sunarak, uygun fiyatları ve özellikle de ülkemize olan kolay ulaşım olanaklarıyla cazip bir konum. Burada birçok kaliteli üniversite ve Almanca veya İngilizce dil eğitimi alabileceğiniz dil okulları bulunmakta.

Almanya’da alacağınız eğitim seçeneği her ne olursa olsun, bu konuda karar vermeden mutlaka bize danışmanızı ve konusunda uzman Almanya eğitim danışmanı arkadaşlarımızla konuşmanızı öneriyoruz. Almanya eğitim danışmanlığı konusunda her zaman yanınızdayız.

Almanya'da üniversite eğitimi almak, size farklı ve nitelikli bir gelecek vadeden çok doğru bir tercihtir. Tüm dünyaca kabul gören, köklü Almanya yüksek öğretim kurumları yabancı öğrencilere kapılarını sonuna dek açmış durumdadır. Özellikle de Türkiye’de ve Kıbrıs'ta bulunan özel üniversitelerin maliyetleri ile kıyaslandığında Almanya'da eğitim almanın ne kadar doğru ve ekonomik bir seçim olduğunu görülmektedir.

Almanya'da Üniversite Eğitimi Almak

Almanya’da herhangi bir üniversiteye başvuru yapabilmeniz için aranan temel şart oldukça kolaydır. Üniversite sınavında, Türkiye'de herhangi bir vakıf ya da devlet üniversitesinde 4 yıllık bir bölümde okumaya hak kazanmış olmanız gerekmektedir. Kazandığınız bölüm ya da ona yakın bir bölüm için Almanya üniversitelerine başvuru yapabilirsiniz. Almanya üniversiteleri bölümleri için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Dünyanın teknoloji, bilim ve sanayi alanlarında en önde gelen ülkelerden biri olan Almanya’da, oldukça donanımlı ve prestijli bir eğitim alacak, bu eğitim sonucunda da pek aday arasından fark edilen ve aranan biri olabileceksiniz.

Almanyada yüksek lisans imkanları da sizi bekliyor. Almanya’da master, yüksek lisans olanakları çok geniş ve kaliteli şekilde sizleri bekliyor. Sağlık bilimlerinden teknolojiye, sosyal bilimlerden sanata kadar çok çeşitli bölümlerde tüm dünya tarafından tanınan üniversitelere ve akademik kadrolara sahip olan Almanya, pek çok ülkeden öğrenciyi yüksek lisans eğitimi için bünyesine çekmektedir.

Bu denli prestijli bir eğitimi çok düşük ücretlerle alabiliyor olmanızın nedeni yüksek öğretimin devlet tarafından desteklenip finanse ediliyor olmasındandır.

Avrupa’da en yaygın bir şekilde konuşulan Almanca, Türkiye ile Almanya arasındaki sürekli gelişen iş ilişkileri de göz önüne alındığında size büyük fayda sağlayacaktır.

Almanya’da master eğitimini çok stratejik bir hale sokan en göze batan özellik, üniversitelerin pek çoğunun ülkenin dev sanayi kuruluşlarıyla entegre olarak eğitim vermesidir. Almanyada yüksek lisans eğitimi alan öğrenciler, eğitimleri boyunca bu kuruluşlarda proje görevleri alır ve staj yapma şansına sahip olurlar.

Hafta içi her gün ve cumartesi günleri saat 09:00-18:30 arası ulaşabilirsiniz. Pazar günleri kurumumuz kapalıdır.

Almanya eğitim danışmanlığı telefon numaramız: 0850 304 66 78 / 0543 685 49 99

Adresimiz: Zeytinlik Mah. Fahri Korutürk Cd. No:39. Gür Çarşı. Kat:5. Bakırköy - İstanbul.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 16 Nisan 2024
İmsak 04:04
Güneş 05:35
Öğle 12:27
İkindi 16:10
Akşam 19:09
Yatsı 20:34