banner333

banner309

STAR'ın Satışını Duyurdu

Doğan Yayın Holding, Star TV hisse senetlerinin tamamının satışı ve devri konusunda Doğuş Yayın Grubu ile görüşmelere başlanıldığını duyurdu.

Güncel 03.10.2011, 10:10
STAR'ın Satışını Duyurdu
banner400
 Doğan Yayın Holding, Dolaylı bağlı ortaklıkları Işıl Televizyon  Yayıncılık A.Ş'nin (Star  TV ) hisse senetlerinin tamamının  satışı  ve devri konusunda Doğuş Yayın Grubu ile  görüşmelere başlanıldığını duyurdu.

 Doğan Yayın Holding A.Ş'nin Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayımlanan  özel durum açıklamasında, dolaylı bağlı ortaklıkları Işıl Televizyon  Yayıncılık A.Ş'nin (Star  TV ) 391 milyon  500  bin lira olan ödenmiş sermayesinin yüzde 99,99'unu  temsil  eden beheri 1 lira nominal  değerli  hisse senetlerinin tamamının  satışı  ve devri konusunda Doğuş Yayın Grubu ile  görüşmelere  başlanıldığı belirtildi.

 Söz konusu görüşmelerin bahsi geçen hisse senetlerinin satışı ve devri ile sonuçlanabileceği gibi; görüşmelerin sonucunda hisse senetlerinin satışı ve devrinin gerçekleşmeyebileceği kaydedilen açıklamada, şunlar ifade edildi:

 ''Bu vesile ile Şirketimiz kaynaklı olmayan haberlere itibar edilmemesi gerektiği hususunu bir kez daha hatırlatmak isteriz. Konu ile ilgili yeni bir durum ortaya çıktığı takdirde ilgili mevzuat hükümlerine uygun olarak kamuya açıklama yapılacaktır. Hatırlanacağı üzere, Şirketimizin ve bağlı ortaklıklarının yeniden yapılandırılmasına yönelik olarak, Şirketimize yeni ortaklar alınması ve/veya bağlı ortaklıklarımızdaki ortaklık paylarının tamamen veya kısmen satılması, varlık satışı yapılması, hisse değişimi veya stratejik ortaklıklar kurulması da dahil olmak üzere, muhtelif işbirliği olanaklarının araştırılması konularında çalışmalar yapıldığı, daha önce muhtelif defalar kamuya açıklanmıştı.''

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 03:44
Güneş 05:19
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:20
Yatsı 20:49