banner333

banner309

Ve Gümüş 3 puanla tanıştı: 3-2

TFF 3.Lig 2. Grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş. deplasmanda karşılaştığı Kırıkkale BA’yı 3-2 mağlup ederek sezonun ilk galibiyetini aldı.

Gümüşhanespor 23.10.2022, 23:45
Ve Gümüş 3 puanla tanıştı: 3-2
banner400

Hafta içi Teknik Direktör değişimine giden kırmızı beyazlı temsilcimiz, zorlu mücadeleye oldukça tempolu başladı. Sezonun geri kalan maçlarına nazaran karşılaşmaya hücum ağırlıklı bir oyun anlayışıyla başladı. İlk düdükle birlikte rakip kalede gol arayan temsilcimiz 11.dakikada İbrahim Koca ile 1-0 öne geçti.

Temsilcimiz gibi ligde zorlu günler geçiren ev sahibi ekip, geriye düştükten sonra taraftarlarının da desteği ile oyunda dengeyi kurdu ve kalemize daha fazla gelmeye başladı. Ev sahibi ekip bu baskı sonucunda dakikalar 36’yı gösterirken Talha Aydemir ile beraberlik golünü buldu ve takımlar soyunma odasına 1-1’lik eşitlikle gitti.

İkinci yarıya da iyi başlayan taraf kırmızı beyazlı temsilcimiz oldu. Ev sahibi ekipte Burak Özsoy 54.dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kalmasıyla baskısını daha da artıran temsilcimiz, 62.dakikada Nebi Tiryakioğlu ile bir kez daha öne geçti.

Mağlup duruma düşen ev sahibi ekip bu dakikadan sonra bütün riskleri alan ve yaptığı üç oyuncu değişikliği ile tamamen hücumu düşünmesine temsilcimiz karşılık veremeyince yine Talha Aydemir ile 74.dakikada bir kez daha beraberliği yakaladı.

Rakibinin hamleleriyle sonuç almasının ardında karşı hamle yapan kırmızı beyazlı temsilcimiz, yeniden rakip kaleyi abluka altına aldı ve 78.dakikada oyuna giren Berat Kartal, 81.dakikada temsilcimizi zorlu mücadelede üçüncü kez öne geçirdi. 

Geride kalan dakikalarda rakibinin beraberlik çabalarına izin vermeyen kırmızı beyazlı temsilcimiz, zorlu mücadeleyi 3-2 kazanarak sezonun ilk galibiyetine imza attı.

Stat: Başpınar

Hakemler: Neslihan Muratdağı xx, Betül Nur Yılmaz Değermenci xx, İsmail Semih İleri xx

Kırıkkale BA: Yunus Emre Kar x, Adem Ercan x, Mehmet Albayrak x, Burak Özsoy x, Talha Aydemir xxx, Ufukcan Engin x (Buğra Şahiner dk. 58 x), Mertcan Akkaya x (Yunus Emre Mert dk. 69 x), Emre Karadağ x, Onur Çakmakçı x (Özenç Akdağ dk. 46 x), Cihad Ateş x (Taner Çapakçur dk. 69 x), Muzaffer Doğan x

Gümüşhane SF: Mücahit Atalay x, Mahmuthan Samet Acar x, İzlem Anıl Balakız x (Hakan Yakup Jacoues dk. 78 x), Furkan Temir x (Nebi Tiryakioğlu dk. 46 x), Tayfun Tatlı x (Nasrullah Dedemen dk. 65 x), Abdurahman İlkyaz x, Mikail Albayrak x, Kaan Öztürk x (Murat Kara dk. 65 x), Sancar Yıldırım x, Sefa Akın Başıbüyük xx, İbrahim Koca xx (Berat Kartal dk. 78 x)

Goller: Talha Aydemir (dk. 26 ve 74) (Kırıkkale BA), İbrahim Koca (dk. 11), Nebi Tiryakioğlu (dk. 62), Berat Kartal (dk. 81) (Gümüşhane SF)

Kırmızı kart: Burak Özsoy (Kırıkkale BA)

Sarı kartlar: Adem Ercan, Talha Aydemir, Yunus Emre Mert (Kırıkkale BA), Abdurrahman İlkyaz (Gümüşhane SF)

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46