banner333

banner309

Sezgin Hoca Umutlu Konuştu

Misli.com 2. Lig, Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhanespor, hafta sonu evinde oynayacağı Çorum FK maçının hazırlıklarına başladı.

Gümüşhanespor 30.04.2021, 18:15
Sezgin Hoca Umutlu Konuştu
banner400

Misli.com 2. Lig, Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhanespor, hafta sonu evinde oynayacağı Çorum FK maçının hazırlıklarına başladı.

Teknik Direktör Sezgin Köprülü yönetiminde gerçekleşen antrenmanda takımımız, ısınmanın ardından rejenerasyon çalışması yaptı. Futbolcularımızın hırslı görüldüğü antrenmanımız, yapılan stretching çalışması ile son buldu.

“Tüm takım bir anda oyundan koptu ve dağıldık”

Antrenmanın ardından açıklama yapan teknik direktör Sezgin Köprülü, Çarşamba günü Manisa'dan istemedikleri bir skor ile döndüklerini belirterek, “Gümüşhanespor'a, şehrimize, taraftarlarımıza yakışmayan bir skor ile sahadan ayrıldık. Bu anlamda inanılmaz üzgünüm. Tüm taraftarlarımızdan ve tüm camiamızdan takımım ve şahsım adına özür diliyorum. Karşılaşmanın başlaması ile birlikte 30. saniyede gol yedik. Karşılaşmanın 30. dakikasında peş peşe yediğimiz gollerle durum 4-0 oldu. Oyun bir anda koptu ve kontrolümüzden çıktı. İşin, bazen teknik direktörlerden çıktığı anlarda vardır ve bizde gerçekten çaresiz kaldığımız anlardan birini yaşadık o an. Oyuncu grubumuzdan birkaç kişi kötü performans sergilese o an o duruma bir şekilde müdahale etme durumumuz olabilirdi ama takım olarak kötü bir görüntü verip, üstüne de maçın başında yemiş olduğumuz üst üste goller ile tüm takım bir anda oyundan koptu ve dağıldık. Takımımız bu durum karşısında farklı bir psikolojiye, farklı bir moda büründü. Bu durumda maalesef bize yakışmayacak bir skor ortaya çıkardı. Maalesef sezon başından beri süre gelen takımımızda erken gol yeme alışkanlığı var. Bu şekilde baktığımızda sezon başından bugüne kadar müsabakaların hemen başında gol yendiğimiz 8-10 maç var. Görev aldığımız şu ana kadar ki bir aylık süreçte maalesef bu durumu ve diğer bazı eksikliklerimizin olduğu durumları düzeltecek detaylı bir zamanımız olmadı” dedi.

“Gümüşhanespor, tarihinde bu tarz skorları çok az görmüş büyük bir camiadır”

Manisa deplasmanında sahaya ruhlarını ve karakterlerini yansıtamadıkları için oyuncu grubuna kırgın ve kızgın olduğunu ifade eden Köprülü, “Bu sonuç Gümüşhanelilerin ve Gümüşhanespor camiasının görmek istemeyeceği ve alışık olmadığı bir sonuç. Gümüşhanespor, tarihinde bu tarz skorları çok az görmüş büyük bir camiadır. Ama maalesef futbolda istemesek te bu tür farklı skorlar çok oldu, halada oluyor ve gelecekte de yine olabilecek skorlar. Türkiye’nin en köklü, en büyük camiaları hatta dünyanın en büyük kulüpleri bile tarihlerinde bu tür ağır mağlubiyetler yaşamışlardır. Dediğim gibi maalesef futbolda bunlar var. Bu demek değil ki biz bu mazeretlere sığınıyoruz. Kesinlikle değil. Bu skor bize hiç ama hiç yakışmadı. Ben bu anlamda tekrardan şehrimizden, camiamızdan ve taraftarlarımızdan şahsım ve futbolcularım adına özür diliyorum. İnşallah bu tarz sonuçlar bir daha yaşanmayacak. Gümüşhanespor en kısa sürede bu zorlu günlerden alnının akıyla çıkarak önümüzdeki süreçlerde şehrimizin, camiamızın ve taraftarımızın gurur duyacağı güzel günler yaşayacaktır inşallah” diye konuştu.

“Şimdi destek ve birlik olma zamanı. İnşallah her şey istediğimiz gibi gider ve sezonu ligde kalmış bir şekilde tamamlamış oluruz”

Hafta sonu zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını söyleyen Köprülü, “Hafta sonu sahamızda Çorum Futbol Kulübü ile karşılaşacağız. Tüm camiamıza net olarak belirtmek istiyorum ki o gün kazanmak adına elinden gelen her şeyi yapacak bir takım görecekler sahada. Bunun sözünü şimdiden veriyorum. Başka da bir düşüncemiz ve planımız yok, zaten olamazda. Pazar günü her şeyimizle, tüm gücümüzle kazanmaya odaklı sahaya çıkacağız. Kalan iki karşılaşmamızdan galibiyet ile ayrılarak rakiplerimizin durumunu bekleyeceğiz. Ben umutluyum, ümitliyim. İnşallah oyuncularımın gayreti, yüce Mevlamın da takdiri ile biz bu sezon ligde kalacağız. Buna tüm kalbimle inanıyorum ve bu anlamda oyuncularıma inanıyor ve güveniyorum. Gümüşhanespor düştüğü yerden kalkacak kadar büyük ve kudretli bir camiadır. Taraftarlarımızdan ricamız, kalan bu iki haftada eleştirilerini erteleyerek takımımıza destek çıkıp, bizlere yardımcı olsunlar. Şimdi destek ve birlik olma zamanı. İnşallah her şey istediğimiz gibi gider ve sezonu ligde kalmış bir şekilde tamamlamış oluruz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 16 Nisan 2024
İmsak 04:04
Güneş 05:35
Öğle 12:27
İkindi 16:10
Akşam 19:09
Yatsı 20:34