banner333

banner309

Lider'e Selam Durun: 2-1

Spor Toto 2. Lig, Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhanespor ligin 10. haftasında deplasmanda karşılaştığı İnegölspor’u 2-1 mağlup ederek hem liderliğini hem de namağlup ünvanını korudu.

Gümüşhanespor 09.11.2016, 15:36 09.11.2016, 15:40
Lider'e Selam Durun: 2-1
banner400

 Spor Toto 2. Lig, Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhanespor ligin 10. haftasında deplasmanda karşılaştığı İnegölspor’u 2-1 mağlup ederek hem liderliğini hem de namağlup ünvanını korudu.



Zorlu karşılaşmaya hızlı başlayan taraf ev sahibi İnegölspor oldu. İlk dakikalarda istekli bir oyun sergileyen bordo beyazlılar henüz 5.dakikada gole çok yaklaştı ancak iyi değerlendiremediler.



İlk çeyrek geçilirken oyunda önce dengeyi kuran temsilcimiz, rakip kaleyi yoklamaya başladığı dakikalarda hatalar zincirinde kalesinde golü gördü.



32. dakikada yapılan gereksiz faul sonrasında kullanılan serbest vuruşta, kalecimiz Hasan boşa çıkınca Emre Okur topu ağlara gönderdi ve ilk yarı ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.



İkinci yarıya bu kez iyi başlayan taraf kırmızı beyazlı temsilcimiz oldu. Beraberlik golü için her geçen dakika biraz daha rakip kaleye yüklenen temsilcimiz, organize ataklarından bulamadığı golü bir Taşkın Çalış klasiği ile buldu.



68.dakikada temsilcimizin kazandığı serbest vuruşta topun başına gelen Taşkın, kendine has vuruşlarından birini gerçekleştirerek topu ağlara göndererek karşılaşmaya eşitliği getirdi.



Temsilcimizin beraberlik golünden sonra oyun disiplininden kopan ev sahibi ekipte daha önce sarı kartı bulunan Bilal, yaptığı faul sonrası ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışı kalınca temsilcimiz iyice rahatladı.



Rakibinin 10 kişi kalmasının ardından rakip kaleyi iyice ablukaya alan kırmızı beyazlı temsilcimiz, organize gelişen atakta Cumhur’un nefis golüyle 2-1 öne geçtik.



Bu dakikadan sonra oyun disiplininden kopmayan temsilcimiz, rakibin cılız beraberlik çabalarına izin vermedi ve 6. deplasmanından 5.galibiyetini alarak liderliğini devam ettirdi.



STAT: İnegöl



HAKEMLER: Yiğit Arslan, Mustafa Han, Arda Darcan



İNEGÖLSPOR: Kemal Hastürk, Recep Yılmaz, Bilal Özdemir, Emrah Dağ, İsmail Köse (Mustafa Vargel dk.73), Berkay Günay, Ömürcan Yıldırımlı, Lider Koç, Hamdi Tevfik Altıok, Emre Okur, Oğuz Kocabal



GÜMÜŞHANESPOR: Hasan Hüseyin Akınay, Salih Zafer Kurşunlu, Taşkın Çalış, Cem Sultan, Cumhur Yılmaztürk, Ali Özgün, Serhat Mermer, Osman Torun, Taner Koç, Mehmet Cansın Çiçek, Mehmet Menderes Önkuzu



SARI KARTLAR: Bilal dk.20, Lider dk.30, Kemal dk.35, Berkay dk.68, (İnegölspor), Taşkın dk.24,



KIRMIZI KART: Bilal dk.70 (İnegölspor)

 

GOLLER: Emre dk.33 (İnegölspor), Taşkın dk.69, Cumhur dk.82 (Gümüşhanespor)


Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09